Activiteit

5 september 2022

Module Bedrijfsafstemming = VOL

Over Module Bedrijfsafstemming = VOL

Een gloedjenieuwe module die zich – zoals de naam al zegt – richt op de bedrijven. Grote en kleine bedrijven, organisaties, instellingen, stichtingen, verenigingen… iedereen die onderneemt kan een Luisterkind Bedrijfsafstemming aanvragen.

Of het nu gaat om een schoonheidsspecialiste die zich afvraagt hoe ze meer klanten kan krijgen, of een productiebedrijf waar de vraag op tafel ligt hoe de marktpositie beter kan, of een salesorganisatie waarbij de motivatie ver te zoeken is, of een bouwbedrijf, een advocatenkantoor, een kinderdagverblijf, een ziekenhuis, een plaatselijke hockeyclub, een hoveniersbedrijf… alles komt in aanmerking voor een Luisterkind Bedrijfsafstemming.

De module leert je hoe je op de bedrijfsenergie afstemt. Niet op de directeur of het afdelingshoofd of op de personeelsleden afzonderlijk. We halen de informatie wat het bedrijf nodig heeft uit de energie van het bedrijf, het lokaal, de werkplaats, de afdeling, de ruimte. Wat heeft het bedrijf nodig om weer in balans te komen, omzet te verhogen, te kunnen reorganiseren, te groeien, zichtbaar te worden etc.

Voor Luisterkindwerkers een fijne module om ook op hun eigen bedrijf te kunnen toepassen, maar zeker ook interessant om andere ondernemers van dienst te kunnen zijn.

Meer activiteiten

30 September 2022

Module Bedrijfsafstemming

14 October 2022

Terugkom Moment – Anja Vruggink

22 October 2022

Terugkom Moment – Anke van Leeuwen

8 November 2022

Update afstemming Anno 2022

18 November 2022

Terugkom Moment – Anja Vruggink

25 November 2022

Terugkom Moment – Henriëtta Hofman