Contact

Luisterkindwerker

Anita van der Kruk

AfstemmingenGeboorteverwerkingLevensbrug

Ik vind het erg fijn om kinderen en baby’s een stem te kunnen geven. Huilbaby’s, eetproblemen, spraakproblemen of ongedefinieerd gedrag komen vaak voor bij mij in de praktijk. Maar door een luisterkind afstemming krijgen ouders antwoorden op vragen en handvatten om het kind te helpen.

Als ouder zit je met je handen in het haar en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Ik ben heel dankbaar dat ik ouders mag helpen om hun kind beter te leren begrijpen, zodat zij hen beter kunnen helpen. Omdat een afstemming zoveel handvatten geeft, schept het zoveel helderheid voor zowel ouder als kind. Dit komt doordat de kinderen vanuit hun binnenste mogen vertellen wat zij nodig hebben, en waar zij behoefte aan hebben.

Ik vind het heel bijzonder wat er allemaal in de energie naar voren komt, en wat er bekeken en bekend mag worden.
Ook contact leggen met overledenen of entiteiten, vind ik erg waardevol aan dit prachtige vak. Ook hierbij merk ik dat kinderen daar last van kunnen ervaren, ze zijn dan bang of angstig om bijvoorbeeld te gaan slapen. Of vertonen vreemd of onverklaarbaar gedrag als er iets van hen wordt gevraagd. Ik ben altijd blij als door een afstemming, opluchting, rust en ruimte ontstaat bij het kind. En dat het gezien en gehoord wordt, en dat het niet gek is wat hij/zij ervaart.

Meer Luisterkindwerkers

Lisanne Dragt - Simmerman

Annelies Gerritsen

Anita Wiersma

Marline Schreuder