Contact

Luisterkindwerker

Ans Hofstede

AfstemmingenFamilieverbondGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Ik ben Ans Hofstede

Lange tijd ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs. In de kleutergroepen lag mijn hart. Daar ben ik een aantal jaren geleden mee gestopt. De manier van werken paste mij niet meer.
Mijn belangrijkste doel was de kinderen een veilige start te geven, want van daaruit kunnen ze verder, de wereld in. Veiligheid staat bij mij voorop. Veiligheid en vertrouwen. Bij elk kind zocht ik naar een ”lijntje“ tussen het kind en mij, zodat ik meer ‘zag’ dan alleen de leerling. Het is voor mij van wezenlijk belang om ieder mens te ‘zien’, verder te kijken.

Daar ligt mijn passie, mijn kracht. Een ‘lijntje’ vinden bij ieder mens of dier is een rode draad door mijn leven. De Luisterkind Methode voelt voor mij hierbij passend.
Het is een prachtige tool om mensen verder te helpen.
Te ervaren dat er meer is dan dat wat het oog kan zien.
Want dat weet ik inmiddels wel zeker, “alleen met het hart kunt je goed zien, het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.”
Een prachtig citaat uit “Le Petit Prince “ van Antoine de Saint – Exupéry.

Ik ben erg blij deze opleiding te hebben gedaan. Het heeft mij inzichten gegeven, duidelijkheid gebracht. Dat wat ik altijd al dacht dat bestond werd duidelijk voor mij. Ik kan verder zien, verder kijken d.m.v. dat lijntje naar ieder mens. Ik verzin het niet, het bestaat echt. Het is de taal van het hart, de taal van de ziel waarmee we in gesprek gaan met elkaar.
De Luisterkind Methode, een prachtige manier om te gebruiken en verder te kijken, verder te komen.

Meer Luisterkindwerkers

Vief Schellings

Tamara Muller

Alyt Vlieg

Marilyn Pouw - Lawson