Contact

Luisterkindwerker

Hanneke Gloudemans

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Dag, ik ben Hanneke Gloudemans en ik ben er voor jou en jouw vragen!

Alles waar je altijd al eens over wilde praten, maar je niet precies woorden aan kon geven kan duidelijk worden in een Luisterkind-afstemming… waar ik naar je luister, zoals het woord al zegt.

Vaak zijn er door bepaalde overtuigingen, conditioneringen of gebeurtenissen blokkades ontstaan in je systeem, wat zich energetisch en ook lichamelijk kan uiten in stagnatie… dat je energie niet helemaal stroomt of dat je je niet helemaal in je kracht voelt. Het niet weet. Je lichamelijke klachten hebt of je stukloopt in bepaalde relaties bijvoorbeeld.
Dit kan te maken hebben met energie├źn die bij je zijn en je stimuleren, maar het kan bijvoorbeeld ook aan je hangen en je weinig dienen. Ook kan het te maken hebben met vorige levens. Vaak komt ook je innerlijk kind, je onderbewustzijn om de hoek kijken tijdens afstemmingen van Luisterkind. Er is veel mogelijk!

Je kunt ook bij mij terecht voor geboortebegeleiding, dus als je zwanger bent, voor je kindje(s) en jou of als je een kinderwens of geboorteverwerking hebt.
Ook voor vragen met betrekking tot bedrijfsafstemmingen, dus de energie van je bedrijf (niet van jouzelf) en Levensbrug (dat wil zeggen met betrekking tot overledenen).
Daarnaast kun je andere vragen stellen met betrekking tot jezelf waar je graag inzichten op ontvangt die minder specifiek zijn en wel heel persoonlijk zijn van aard en de basis van Luisterkind bevatten. (zie uitleg begeleidende brief die ik je stuur als je een afstemming aanvraagt).

Om jou van dienst te zijn, stel ik me open voor contact met jou en gaan we in gesprek. Je zult zien dat er dan daarna vanalles kan gaan stromen in jou en je omgeving!

Ik zal binnenkort mijn website aanvullen met meer informatie onder Hanneke enerGy, waar je me kunt bereiken. Als je naar www.hannekeGcreations.nl gaat, kun je mij vinden en me een e- mail sturen. Dan hebben we spoedig contact.

Meer Luisterkindwerkers

Martijn van de Voort

Marilyn Pouw - Lawson

Hennie Dekker

Anita van der Kruk