Contact

Luisterkindwerker

Marjolein Agterberg

AfstemmingenGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Als Luisterkindwerker werk ik op energetisch niveau met kinderen of volwassenen en maak ik op afstand contact van ziel tot ziel. Tijdens een Luisterkind-afstemming of gesprek luister ik naar wat de volwassene of het kind te zeggen heeft. We kijken samen wat er op een diepere laag, op zielsniveau speelt en halen we de antwoorden en oplossingen naar boven. Een laag waarop zichtbaar wordt wat je kind of volwassene vaak zelf niet zo makkelijk verbaal had kunnen of durven zeggen, of nog op onbewust niveau aanwezig is. Een afstemming kan gemaakt worden voor kinderen, volwassenen, gehandicapten, mensen die zich verbaal door ziekte niet meer kunnen uiten en voor uw dierbare overledenen.

VOOR KINDEREN
Omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er iets aan de hand is, als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan ligt. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden. Loop je vast met je kind, zit je met je handen in het haar en heb je van alles al geprobeerd? Dan is dit het moment om een afstemming aan te vragen. Laat mij dan kijken wat je kind mij te vertellen heeft, wat in de energie op te lossen is en waar ik handvatten kan geven zodat je kind zich weer vrijer en fijner kan voelen en je als ouder beter weet hoe je met je kind om kunt gaan

VOOR VOLWASSENEN
Omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving.

Meer Luisterkindwerkers

Janneke Vink

Mariƫtte Vissers

Marjolein Nijdam

Saskia van der Vijver