Contact

Luisterkindwerker

Tamara Muller

AfstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Loop je al tijdje met vragen rond en heb je behoefte aan antwoorden?

Diep van binnen heb je mogelijk al een idee, toch wens je graag wat bevestiging of opheldering. Een afstemming volgens de Luisterkind Methode biedt je precies dat. In zachte communicatie wordt contact gelegd met die delen in jou, die weten wat er speelt en nodig is om met persoonlijke kwesties om te gaan. Je kunt al je vragen stellen, waardoor een waardevol gesprek op gang komt. Op wezenlijk niveau kun je in een open, ontvankelijke en gemoedelijke sfeer namelijk jouw verhaal doen. Jouw innerlijk weten wordt hierbij vertaald en deelt bemoedigende woorden op papier.

– Luisterkind afstemming op thema
Luisterkind raakt elk onderwerp begripvol en met zorgzame aandacht aan. Alledaagse vragen geven een duidelijk beeld van jouw benadering tot onder meer vriendschappen, relaties of werk. Daarnaast zal op specifieke thema’s worden afgestemd. Zo is er een Luisterkind afstemming op Kinderwens, als je benieuwd bent hoe je jouw kinderwens kunt vervullen. Ben je eenmaal of al zwanger, dan is een Luisterkind afstemming op Geboortebegeleiding een uniek geschenk, waarbij jouw kindje in de buik het woord krijgt. Na de bevalling kan een Luisterkind afstemming op Geboorteverwerking helpen om de ervaring te verzachten, voor zowel jezelf als je kindje. Een afstemming op je eigen geboorte is uiteraard ook mogelijk. Andere thema’s zijn Familieverbond, voor inzicht in de gezinsdynamiek en Levensbrug, voor contact met overledenen of wanneer fysiek spreken niet gaat.

– Contact in compassievolle verbinding
Een Luisterkind afstemming kan voor zowel kinderen als volwassenen worden aangevraagd. Niet enkel ontvang je antwoord op vragen die je nauw aan je hart liggen, ook zal direct een positieve verandering worden gerealiseerd. Op zachte en attente wijze voel je je werkelijk gehoord en gezien in soms kwetsbare vraagstukken en vind je liefdevolle bemoediging en steun.

Meer Luisterkindwerkers

Marline Schreuder

Marieke Nijland

Johannette Pijper

Bauke Blommers – van der Steen