Luisterkind-afstemming

Bedrijfsafstemming

Luisterkind Bedrijfsafstemmingen zijn voor die ondernemer die meer ziet dan alleen maar een pand, producten, personeel en marketing Die beseft dat het bedrijf gevormd wordt door alles wat zich binnen het bedrijf afspeelt en daar de energie een belangrijk onderdeel van is.

0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

Recensies

Omdat iedereen zicht heeft op geluk

Wat heeft het bedrijf nodig?

Bedrijfsafstemming

Je doet je best om je bedrijf zo gezond mogelijk in de markt te zetten. Je werkt samen met anderen, hebt personeel of hebt een eenmansbedrijf. Je wilt graag groeien of je bent benieuwd wat er binnen je bedrijf nodig is om meer verbinding tussen het personeel te krijgen. Je twijfelt of je het bedrijf nu al zal verkopen of nog een jaartje wachten, je wilt de afdeling weer tot rust krijgen. Zo kunnen verschillende vragen je lang bezighouden. 
Met een bedrijfsafstemming stem ik af op de energie binnen je bedrijf en laat die aan het woord. Wil het al verkocht worden, wanneer voelt de energie zich weer in balans, wat is er nodig voor de groei die jij voor ogen hebt. 

Wil je meer weten of een Bedrijfsafstemming aanvragen?

De Luisterkind Bedrijfsafstemming is niet alleen voor iedere zelfstandig ondernemer, maar de afstemming kan ook door directie, teammanagers of afdelingshoofden aangevraagd worden. We hebben hier uiteraard vaste richtlijnen voor.
Weet dat ik niet kijk naar de personeelsleden persoonlijk. Ik stem af op de energie van het bedrijf of van het lokaal, van de afdeling, van het pand.

Stuur me een e-mail en ik laat je weten wat ik graag van je verneem voor ik de Bedrijfs-afstemming ga maken.