Alles weten over

Energetisch werk

Het bestaat al zo lang, al eeuwen werken we via energie. Het is niet tastbaar, klinkt ongrijpbaar en is niet wetenschappelijk te onderbouwen. Toch kunnen we niet om de positieve resultaten heen.
Zolang we actief zijn met de Luisterkind Methode hebben duizenden volwassenen en ouders en kinderen hun leven op positieve wijze kunnen veranderen. Van het verhelpen van straatvrees, tot vrij durven bewegen, concrete besluiten nemen, helderheid krijgen in de oorsprong van lichamelijke klachten en het loslaten van verschillende vormen van angst. Er is natuurlijk meer mogelijk, durf jouw specifieke vragen te stellen!

jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Kinderen kunnen vaak meer ervaren dan wat er in materie om hen heen is

Wat is energetisch werk

Verder kijken dan de materie

Er zijn mensen voor wie het ongrijpbare lastig is, dus willen ze er niet van weten. Meer zien dan het materiele is iets dat iedereen bij de geboorte heeft meegekregen. Dus het is niet zo eng als het lijkt.

Kinderen kunnen vaak meer ervaren dan wat er in materie om hen heen is. Om te beginnen zien ze vaak heel veel kleuren. Als je goed oplet, zie je ze soms iets volgen wat jij zelf niet kunt zien. Naarmate we opgroeien leren we te kijken naar wat er aan vaste materie om ons heen is en gaan vooral ons hoofd te gebruiken. Ons verstand en onze ogen. Daarbuiten bestaat er niets. De lijn naar dat gevoelige stukje in onszelf is afgesloten. Dat neemt niet weg dat het er nog wel steeds is, bij iedereen.

Kijk even mee

Je bent op een verjaardag en kijkt rond. Bij iedere gast voel je wel iets. Soms is het gevoel heel sterk en weet je van de mensen die je niet kent precies met wie je zou willen praten. Soms kom je een kamer binnen en voel je direct dat er ruzie geweest is. Of dat je vriendin binnenwandelt en nog voor je haar gezien hebt schiet je in de lach. Je voelt haar blijheid meekomen. Dat alles is het ervaren, invoelen van de energie. Herken je dit?

Zoek contact met jouw lijntje in de energie

Afstemmen in de energie kun je oefenen

Met de Luisterkind Methode doen we dit ook. Dat heet afstemmen via psychometrie. Ik zoek contact met jouw lijntje in de energie. Precies zoals jij het blije lijntje van je vriendin voelde in het voorbeeld. Via de Luisterkind Methode leg ik contact en kan ik in gedachten vragen stellen. De ander geeft antwoord op de vragen. Dat antwoord komt via datzelfde lijntje naar mij terug. Ik schrijf de vragen en antwoorden op. Op deze manier kunnen we een hele Luisterkind-afstemming vastleggen. Vanaf het eerste beeld, geluid, de eerste geur, de eerste woorden, die de ander ons geeft, tot de oplossingen die ook uit de ander zelf naar boven komen.

Alle Luisterkindwerkers hebben een opleiding gevolgd om dit op dezelfde wijze te doen. Zij hebben geleerd het vermogen dat zij van oorsprong hebben te ontwikkelen en in te zetten.

kids

Een mens leeft niet één leven maar neemt ook stukjes uit vorige levens mee.

Ongekende resultaten

Stapje verder zetten

Bij het leggen van contact met een cliënt kunnen zich andere entiteiten melden. Bijvoorbeeld, overleden personen die in de omgeving aanwezig zijn. Ook met hen leg ik contact om duidelijk te krijgen of zij een boodschap voor ons hebben. Voorop staat dat ik samen met mijn cliënt kijk naar de hobbels die er zijn en of we deze direct kunnen keren. De resultaten zijn vaak ongekend.

Een mens leeft niet één leven maar neemt ook stukjes uit vorige levens mee. Dat is voor het leven nu niet altijd positief. Het is ook mogelijk om met de Luisterkind Methode naar een of meerdere vorige levens te gaan en te zien wat aandacht nodig heeft, zodat het leven nu veel fijner kan en mag worden.

Geen toverkunst

Ik luister alleen en schrijf wat de ander mij vertelt op. Welke boodschap van belang is en welke stappen er gezet gaan worden, dat is aan ieder zelf. Veranderingen kun je alleen maar zelf in gang zetten. Alleen dan is er kans op slagen. Ik draag graag mijn steentje bij, maar het blijft een kwestie van samenwerking.