Praktisch

Professioneel ondernemen

Goed en professioneel ondernemen en klanten aantrekken valt en staat met je bedrijf op orde hebben, gestroomlijnd kunnen werken, professioneel zichtbaar zijn voor je potentiele klanten en met plezier aan je bedrijf werken. 

kind-luisterkind-helpen-dianahendriks-luisteren-kinderen
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Wat te doen met naam en logo?

Luisterkind over de grenzen

Luisterkind groeit en dat betekent dat ook steeds meer mensen in het buitenland de weg naar Luisterkind vinden. Op dit momenten ontvangen we al uit meer dan 35 landen aanvragen voor de Luisterkind-afstemmingen.

Het logo Child in Mind
Om ook in het buitenland (in de landen met een andere taal dan Nederlands) in één zelfde lijn zichtbaar te zijn gebruiken we in het buitenland, ongeacht in welk land, het Engelse Logo wat de naam ‘Child in Mind’ draagt.
Dit logo kun je opvragen door een e-mail te sturen.

Schrijf- en spreeknamen
In je tekst in de bijlage of in de e-mail die je naar je klant stuurt kun je ook kiezen voor het woord ‘Child in Mind’ of voor de namen in de spreektaal van het land. Hiervoor zijn de volgende vaste namen te gebruiken:

Duits: Höraufskind
Spaans: Escucha al Niño
Engels: Child in mind

Bijlage in andere taal
Het begeleidend schrijven hebben we op dit moment in het Engels beschikbaar.

Voor jou beschikbaar
Wil je het logo Child in Mind en/of het begeleidend schrijven, stuur een e-mail.

Begeleidend schrijven

Bijlagen modules

Om allemaal hetzelfde te blijven vertellen is er ook voor iedere module een apart begeleidend schrijven. Deze ontvang je na het volgen van de modules.

Professioneel voor de dag

Je website

Je website, een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Wil je een statische site of een actieve site? Kijk eens bij Visualcreations. Hij weet wat Luisterkind is en denkt graag met je mee!