Voor specifieke situaties

Luisterkind-afstemmingen

Luisterkind-afstemmingen zijn erop gericht om de vinger op de zere plek te leggen. ‘Hoe kan ik mijn probleem oplossen en welke vraag wil ik beantwoord zien?’ Luisterkind-afstemmingen zijn er voor eenieder die op zoek is naar antwoorden, contact willen met een dierbare overledene of zijn kind aan het woord wil laten. Mensen die samen met de Luisterkindwerker de oplossing willen vinden.

Luisterkind - Diana Hendriks
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Als iedereen de woorden in zich heeft, laten we dan eens gaan luisteren.

Diepgaander dan bij live-contact

Waarom via afstemming werken?

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

In principe kan iedereen voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkind-afstemming aanvragen. Een Luisterkind-afstemming helpt je verder!

Of kies een thema

Hoe werkt het?

Een afstemming aanvragen

Je vraagt een Luisterkind-afstemming per e-mail aan, voor jezelf of je kind. Daarbij geef je zo veel mogelijk achtergrondinformatie als je wilt. Hoe meer ik weet, hoe breder ik het gesprek in de energie kan aangaan. Je mag alle vragen benoemen die je hebt.  Vervolgens wordt de afstemming binnen twee weken gemaakt

Het mooie van deze methode is dat je niet thuis hoeft te blijven of klaar te gaan zitten. Ik stem me in de energie af, op het moment dat het voor mij goed voelt. Ik check of het bij de ander ook goed voelt en begin dan het gesprek. Ik start blanco en stel me open. Ik ga eerst horen wat hij of zij zelf wil vertellen en neem ik de vragen langszij mee. Via de verbinding die we in de energie maken, kan ik alle antwoorden bij de ander naar voren laten komen en zie ik wat we tijdens het gesprek al kunnen keren.

Het hele gesprek wordt op papier gezet, en per e-mail naar jou gestuurd.

Recensies

Dialoog of monoloog

Een Luisterkind-afstemming wordt in een monoloog of dialoog gemaakt. Dit wordt bepaald door degene waarop wordt afgestemd. Ze bieden beide dezelfde resultaten. Het een is niet beter dan het ander. Pas op het moment van afstemmen wordt dit door degene met wie ik contact leg zelf bepaald.

Zelf aan het werk

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van de Luisterkind-afstemming en de gevonden oplossingen en kansen is het belangrijk aan het werk te gaan. Als je de tips en handvatten niet oppakt kun je snel weer in het oude gedrag vervallen of kunnen angsten en reacties terugkomen.

Confronterend

Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn. Misschien zegt je zoontje wel dingen over jou en de situatie thuis die niet plezierig voor je zijn. En misschien geeft een Kinderwens-afstemming wel aan dat je eigenlijk helemaal geen moeder wilt worden, maar een sterk zorg-gevoel hebt dat gevoed wil worden. Wees je bewust, voordat je een aanvraag voor een Luisterkind-afstemming doet, dat het best pittig kan zijn. Weet ook dat het juist aanknopingspunten voor vernieuwing en verbetering biedt.