Alles weten over

Luisterkind methode

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is een vorm van alternatieve zorg en is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Luisterkind
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Als iedereen de woorden in zich heeft, laten we dan eens gaan luisteren.

Voor wie is het interessant

Voor kinderen én volwassenen

Voor kinderen omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.

Voor volwassenen omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Bij slaapproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

Diana Hendriks over de methode

De basis van deze methode is dat ik op afstand contact maak met jou of met je zoon of dochter. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar direct in het contact al iets aan kunnen doen. De Luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je wat we besproken hebben aansluitend via de e-mail. Met de inzichten en handvatten kun je zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich vanzelf.

Eigen antwoord

Luisterkind-afstemmingen

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Ik heb na heel veel afstemmingen, een eigen wijze van verslaglegging ontwikkeld: De Luisterkind Methode.

kids

Als iedereen de woorden in zich heeft, laten we dan eens gaan luisteren.

Veilig en goed gevoel

Waarom via afstemming werken?

Een Luisterkind-afstemming geeft je een veilig en goed gevoel. Niemand hoeft ‘met de billen bloot’. Daarnaast is er totaal geen belasting voor de klant omdat alles via de energie gaat. Belangrijk is dat het effect van de afstemming veel diepgaander is dan bij live-contact. Ieder kan op zijn eigen tijd en op zijn eigen manier zijn verhaal doen. En… er is alle tijd voor het gesprek.

In principe kan iedereen voor alle mogelijke levensvragen een Luisterkind-afstemming aanvragen. Een Luisterkind-afstemming helpt je verder!