Luisterkind-afstemming

Familieverbond

Een Luisterkind Familieverbond afstemming is een afstemming op de energie van alle familieleden, die op het moment van afstemmen in één huis wonen.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

Recensies

Omdat iedereen recht heeft op geluk

De leidende vraag in een Familieverbond-afstemming

"Waarom zijn wij bij elkaar?"

De leidende vraag tijdens die afstemming is ‘Waarom zijn wij bij elkaar?’

Daarnaast mag je ook andere vragen stellen, die gerelateerd zijn aan het samenzijn in één huis.
Bijvoorbeeld:

  • De dynamiek in het gezin loopt niet lekker. We botsen met regelmaat en zijn het heel vaak niet met elkaar eens.
  • Ons gezin lijkt meer dan vaak in twee gesplitst te zijn. Mijn vrouw met onze jongste zoon en ik met mijn oudste zoon en onze dochter. Hoe krijgen we dat geheel weer terug.

De Familieverbond-afstemming gebeurt op iedereen tegelijkertijd, waarbij de Luisterkindwerker niet naar één specifiek persoon gaat luisteren, maar het overall gesprek gaat houden met de energie die jullie als éénheid afgeven.

We houden richtlijnen aan voor wat betreft wie er wel of geen aanvraag kan doen, hoe het werkt met uit huis wonende kinderen, oma of opa die inwoont, ex-partners, leeftijden, vragen etc.

Handvatten en familie-inzichten

Uit deze Familieverbond-afstemming komen nieuwe handvatten, inzichten waarom jullie bij elkaar zijn, wat jullie met elkaar in stand houden of juist door samen te werken kunnen oplossen en verder alles wat jullie willen vertellen.

Alle deelnemende familieleden die in één huis wonen, (vanaf 10 jaar) dienen akkoord te zijn voor de afstemming gemaakt wordt.

Wil je meer weten of een Familieverbond afstemming aanvragen?

Voor een Familieverbond-afstemming heb ik een foto van het hele gezin en van ieder afzonderlijk een foto nodig. De grootte van het gezin maakt niet uit, wel wie er op dat moment onder één dak wonen. Daar hebben we richtlijnen voor.
De vragen die je vooraf stelt gaan over het hele gezin, dus niet specifiek over één persoon binnen het gezin. In de Luisterkind-afstemming zullen vervolgens handvatten en inzichten komen te staan vanuit de overkoepelende energie. Datgene wat weer rust brengt, wat jullie weer dichter bij elkaar brengt, wat de balans terugbrengt.

Eigen antwoord

Waarom Familieverbond

Je komt uit een ander nest dan je partner. Je kinderen hebben meer trekjes van de vader of moeder wat tussen de volwassenen onderling al botst. De neuzen staan niet dezelfde kant op. 
Voor mij is de Luisterkind Familieverbond-afstemming de uitgelezen manier om te ontdekken wat jullie gezamenlijke energie nu werkelijk teweeg brengt in jullie leven. Los van alle persoonlijke stukken pakt Familieverbond de overkoepelende energie van jullie. Met één afstemming een heel gezin weer in balans brengen… ja, dat blijft bijzonder.