Luisterkind-afstemming

Kinderwens

Kinderen krijgen… niet zo eenvoudig als het vaak lijkt. Er zijn miljoenen vrouwen die graag moeder zouden willen worden, maar waar zwanger worden niet wil lukken of het kindje in de buik niet wil blijven tot het geboren wordt.

Met een Luisterkind Kinderwens-afstemming ga ik samen met jou kijken of er in jouw energie, of iets verder daar buiten, een ziel aanwezig is die graag bij jou als kind geboren zou willen worden.

0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

Omdat iedereen recht heeft op geluk

Voor wie is het interessant

Wat is er nodig om moeder te worden?

Ik kijk in de Kinderwens-afstemming niet alleen of er een ziel aanwezig is, maar ik stem me ook op jou af om te horen of jij zelf ook het plan hebt om moeder te worden.
Dat kan met je hoofd wel het geval zijn, maar met de Kinderwens-afstemming wordt die vraag ook op een dieper niveau aan je gesteld.

Aansluitend gaat de Luisterkindwerker horen bij jou wat er voor nodig is om mama te worden, als dat ook in jouw lijn ligt, en wordt er ook aan de ziel gevraagd wat er nog voor nodig is voor deze wil afdalen naar jou. 

Handvatten en tips

Een Kinderwens-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft zoveel mogelijk duidelijkheid waarom het tot nu toe nog niet zo verlopen is zoals jij graag zou willen. Handvatten, tips, stappen die je nog kan zetten of wellicht is de ziel nog niet zo ver.

Houd er rekening mee dat er best wat pittige, emotionele, confronterende berichten naar boven kunnen komen van zowel jou zelf als van de eventuele ziel die er is. En dat het ook kan zijn dat er (nog) geen ziel is

Wil je meer weten of een Kinderwens- afstemming aanvragen?

Ik sta graag tot je dienst om een Kinderwens-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Kijk op deze pagina om te checken of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, kijk dan bij Luisterkindwerkers en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

Kinderwens-afstemming

Een afstemming aanvragen

Je vraagt een Luisterkind-afstemming per e-mail aan, voor jezelf of je kind. Daarbij geef je zo veel mogelijk achtergrondinformatie als je wilt. Hoe meer ik weet, hoe breder ik het gesprek in de energie kan aangaan. Je mag alle vragen benoemen die je hebt.  Vervolgens wordt de afstemming binnen twee weken gemaakt

Het mooie van deze methode is dat je niet thuis hoeft te blijven of klaar te gaan zitten. Ik stem me in de energie af, op het moment dat het voor mij goed voelt. Ik check of het bij de ander ook goed voelt en begin dan het gesprek. Ik start blanco en stel me open. Ik ga eerst horen wat hij of zij zelf wil vertellen en neem ik de vragen langszij mee. Via de verbinding die we in de energie maken, kan ik alle antwoorden bij de ander naar voren laten komen en zie ik wat we tijdens het gesprek al kunnen keren.

Het hele gesprek wordt op papier gezet, en per e-mail naar jou gestuurd.