Luisterkind-afstemming

Geboorte verwerking

Geboren zijn we allemaal. De één heel vlot en snel, de ander met wat meer tegenstribbelingen en wellicht zelfs complicaties. Een Luisterkind Geboorteverwerking – afstemming geeft helderheid over het moment van geboren worden.

jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Recensies

In een geboorteverwerking - afstemming kijkt de luisterkindwerker samen met het kind terug naar de geboorte

Hoe werkt het

Waarom geboorteverwerking?

Geboren worden is voor kind en ouder een bijzondere ervaring, waarbij beide ook een andere beleving aan dit moment kunnen hebben.
Zo kan de moeder denken dat het heel vermoeiend voor het kind moet zijn geweest, terwijl het kind de geboorte als heerlijk op het gemak heeft ervaren. Of voelde de moeder haar kracht, maar was het kind angstig voor wat er allemaal zou gaan komen. Soms denken we ook dat met complicaties het kind toch zeker wel een geboortetrauma moet hebben opgelopen.

Om erachter te komen hoe de geboorte ervaren is en om te zien of er daadwerkelijk een trauma aanwezig is kan je gebruik maken van een Geboorteverwerking – afstemming.

De Luisterkindwerker stemt hierbij af op het kind en gaat horen wat het over zijn of haar geboorte wil vertellen. Soms wordt de moeder daarin ook meegenomen, maar dat is geen vaststaand gegeven.
Jullie kijken samen of er een eventueel trauma aanwezig is en net zoals bij een gewone Luisterkind-afstemming gaan jullie zien of en hoe we dit trauma kunnen gaan keren en of er handvatten zijn voor de ouders waar aandacht naartoe mag.

Voor wie

De Geboorteverwerking-afstemming is er niet alleen voor pasgeborenen, maar kan ook ingezet worden op kinderen die al ouder zijn en zelfs op volwassenen. Met deze afstemming kunnen we samen terugstappen naar het moment van geboren worden en zien wat er toen gebeurd is, wat nu in het leven wellicht nog steeds een stempel drukt op je denkwijze, je manier van handelen, je angsten of binding met je ouders/vrienden/familie.

Diana-•-Over-Diana

Wil je meer weten of een Geboorteverwerking- afstemming aanvragen?

Ik sta graag tot je dienst om een Geboorteverwerking-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Kijk op deze pagina om te checken of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, kijk dan bij Luisterkindwerkers en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

Eigen antwoord

Waarom de geboortebegeleiding

Je voelt je kindje bewegen in je buik. Je voelt wanneer het rustig is en wanneer druk. Hoe mooi zou het zijn als je wist hoe het zich daadwerkelijk op die momenten voelt. En hoe fijn is het om te weten dat je kindje voorbereid is om de grote stap te zetten; het nieuwe leven wat hem of haar wacht.

Ik sta graag tot je dienst om de Geboortebegeleiding-afstemmingen te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Kijk op deze pagina om te checken of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, kijk dan bij Luisterkindwerkers en je treft de Luisterkindwerkers met de specialisatie Geboortebegeleiding die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

kids