Luisterkind-afstemming

Levensbrug

Via de Luisterkind Methode stemmen we ook af op mensen met een verstandelijke beperking, Alzheimer, Korsakov, mensen in coma en overleden dierbaren.

Net als met de ‘gewone’ Luisterkind-afstemmingen vernemen we ook nu wat de ander wil delen.

jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Recensies

Omdat iedereen recht heeft op geluk

Over de afstemming

Levensbrug

Met Luisterkind stemmen we op iedereen af, van jong tot oud, ongeboren of overleden. We luisteren naar ieder die iets wil vertellen. 
Een grote doelgroep is diegene die zich verbaal niet meer op de juiste of gewenste wijze kan uiten. Denk aan kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking, in coma, aan mannen en vrouwen met Alzheimer of Korsakov, maar ook de overleden mens laten we graag aan het woord. 
Zo krijgen zij toch de mogelijkheid om hun wensen kenbaar te maken, om zichzelf nog een keer uit te spreken. Voor de aanvrager van de afstemming biedt het vaak inzichten, rust en handvatten. Zeker wanneer de ander nog leeft maar verbaal niet meer bij machte is, biedt de Luisterkind-afstemming handvatten om datgene te bieden wat de persoon in kwestie op dat moment kwijt wil of nodig heeft.

Wil je meer weten of een Levensbrug-afstemming aanvragen?

We weten dat een Levensbrug afstemming een zwaardere lading kan hebben. De persoon kan zich in het dagelijks leven niet goed (meer) uiten, of gaat overlijden, heeft Alzheimer, de aanvrager wil zo graag (nog) met de ander communiceren of de persoon is al overleden.  De omstanders weten er vaak niet goed weg mee, er is verdriet of onzekerheid.
Vind je het spannend om een Levensbrug afstemming aan te vragen, of heb je vragen? Stuur me een e-mail en laat het me weten. Dan praten we er eerst rustig over en kan je daarna besluiten of je wel of geen Luisterkind Levensbrug-afstemming wenst. Schroom niet, ik ben er.

Eigen antwoord

Waarom de Levensbrug-afstemming

Waar jij in het duister tast wat je kind of je ouder of partner wil vertellen, kan ik met de Luisterkind methode wél in gesprek gaan. Ik kan niet beschrijven hoe bijzonder ik het iedere keer weer vindt en wat voor prachtige antwoorden en resultaten er komen. Hoe weet je wat je partner wil die in coma ligt, of wat je zoon met een verstandelijke beperking nodig heeft? De laatste woorden van een man aan zijn vrouw en kinderen voordat hij overlijdt. Waar het verbale aspect ophoudt gaat Luisterkind verder.

Lees hier de storie van Bart die in een gesloten instelling zit.
en hier de storie van mijn tante met dementie.