Contact

Luisterkindwerker

Ine Jakobs

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Ik mag het lijntje, het doorgeefluik zijn door me te verbinden met de ander, en te luisteren naar de diepere lagen. De lagen waarvan we weten dat we ze hebben, maar hoe gaan we er mee om, met ons verstandelijk ego van vandaag, in onze huidige maatschappij?

Het kunnen verwoorden van de laatste wens wanneer iemand niet in staat is om te praten. Het vertalen van onbegrepen emoties in jouw lichaam of bij de kinderen. Of het maken van een beslissing, omdat je een onwetendheid nu eindelijk op papier hebt staan en er helderheid voor je is gekomen.
In verschillende fases van jouw leven, die van de kinderen of die van een andere naaste mag een afstemming helpend zijn. Ook onbeantwoorde vragen wanneer een naaste overleden is, kunnen mooie verhelderingen geven waardoor je eindelijk zaken van jezelf begrijpt. En je weer beter verder kan met je leven, omdat er puzzelstukjes op de plaats vallen.

Dit maakt dat Luisterkind zo bijzonder, zo mooi en verhelderend werkend kan zijn voor verschillende personen in verschillende periodes van het leven.
Ik ben vereerd en dankbaar voor de bijzondere momenten en ervaringen die ik tot nu heb gehad als Luisterkind. Ik hoop nog voor vele mensen de verbinding te mogen zijn naar die ander, om hen een handreiking te mogen geven in de vorm van een afstemming, en je daarmee deelgenoot mag worden van een bijzondere ervaring op jouw pad.

Meer Luisterkindwerkers

Johannette Pijper

Leonie van Tol

Jildou Fennema

Mariƫtte Vissers