Contact

Luisterkindwerker

Linda van den Wildenberg

AfstemmingenGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Op afstand inzicht en antwoord krijgen op je hulpvraag?
Dat kan met een Luisterkind afstemming voor jezelf of bijvoorbeeld voor je kind.

Kinderen laten via hun gedrag, lichaam of emoties aan hun ouders weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Ben jij als ouder op zoek naar antwoorden of inzicht in het gedrag van je kind, dan kan een Luisterkind afstemming hulp bieden.

Ook als volwassene heb je soms behoefte aan antwoorden op (levens)vragen, inzicht in je eigen gedrag, of wens je problemen op te lossen. De Luisterkind methode kan toegepast worden bij elke hulpvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onbegrepen lichamelijke klachten, onrust, gedragsproblemen, rouw, verdriet, eenzaamheid, overgevoeligheid, moeite met gezag, lusteloosheid en vermoeidheid. Ook bij inzichten rondom een baan of zielsmissie geeft de Luisterkind afstemming antwoorden.

Ik luister voor jou. Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Bij een Luisterkind afstemming komen de antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op papier gezet. Tijdens een Luisterkind afstemming ben je fysiek niet aanwezig in mijn praktijk. Omdat de afstemming via jouw energie plaatsvindt, kost deze jou weinig tot geen belasting. Op afstand maak ik contact met jou, of met die van je zoon op dochter.

Het effect van een afstemming is diepgaand en vindt plaats op onbewust niveau. Jijzelf of jouw kind kan op zijn/haar eigen tijd en op zijn/haar eigen manier verhaal doen. Er is alle tijd voor het gesprek. De Luisterkind afstemming duurt net zo lang als nodig is. Per mail ontvang je de uitgeschreven afstemming met de inzichten en eventuele extra handvatten. Zodat je hiermee zelf aan de slag kan.

‘Voel je weer BUITENgewoon (met) jezelf!’

Meer Luisterkindwerkers

Vief Schellings

Hanneke Teunisse

Laura Grüntjes

Els Darphorn