Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Opties

Janet Papo

Met veel plezier en liefde ga ik jou opleiden tot zelfstandig Luisterkindwerker!
In 1979 geboren en getogen in Oss en in 2001 afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener in Nijmegen.
Met steeds meer ervaring als coach en therapeut in het ervaringsgericht & systemisch werkveld, werd mij gaandeweg steeds helderder dat jong en oud hier in het westen steeds meer last heeft van onze eigen menselijke geest. Het reflecterend vermogen van ons brein laat ons te veel nadenken en te veel aanpassen. Het verwijdert ons steeds verder van waar het werkelijk om draait, het voelen en weten met ons hart.
Dit innerlijk weten zit natuurlijk in onszelf en is zonder al te veel moeite beschikbaar.
Mensen weer toegang geven tot en vertrouwen geven in hun innerlijk weten, is wat ik het allerliefste doe! Daarom ben ik uiteindelijk Luisterkindwerker en -trainer geworden, want dit is naast het systemisch werk, wel een van de meest toegankelijke manieren om op een nuchtere en aardse wijze weer mensen hun eigen stem te laten horen.
Voor velen nog ver van hun bed show, zo was dat ook voor mij toen ik de opleiding instapte, met alle kritische stemmetjes in mijn hoofd. Toch wist ik diep van binnen, dat het een waardevolle aanvulling zou zijn op al mijn scholing gericht op coaching van hoofd naar hart.
Ik hoop dan ook jou te mogen inspireren en begeleiden op jouw pad naar dit prachtige werk!
Ik zie je graag.

Berber van der Meer

Mijn naam is Berber van der Meer, en woon in de stad Groningen met mijn gezin. Luisterkindwerker worden was voor mij een keuze op gevoel. De opleiding die ik ‘moest’ doen, omdat met hart het zei. Maar precies waarom?  Daar kon ik bij de start niks over zeggen.
Ik kon me niet voorstellen, dat ik dat ook allemaal zou kunnen.

Het gevoel was juist, Meer dan zelfs. Mijn twijfel niet. Ik ben dan ook trots en dankbaar voor elke afstemming die ik mag maken.

Daarnaast een enorme verrijking voor mezelf, omdat ik nog meer heb leren vertrouwen op mijn gevoel. Elke afstemming is een waardevol cadeautje om te geven. Een stukje magie zo voelt het soms.  Mensen inzichten geven, en luisteren naar iedereen die gehoord wil worden.

En nu als trainer mag ik dit geluk delen. Luisterkind op jouw pad brengen.
De groei op persoonlijk vlak voor jezelf, en daarnaast de wereld een stukje mooier maken.
Leren afstemmingen maken, en communiceren met het onderbewustzijn.

Wat ik over mezelf als trainer kan zeggen?
Rust en goed in kleine zachte duwtjes geven. Zodat je het beste uit jezelf haalt.
Maar ook een luisterend oor.
Het is herinneren wie we zijn. En deze toegang gun ik iedereen.

Agnita Bok

Alle kennis, vaardigheden en ervaring die ik gedurende mijn leven heb opgedaan, zet ik als trainer, coach, healer en traumatherapeut in om mensen verder te helpen. Omdat ze vastgelopen zijn of dit dreigen te raken.

Zo geef ik ook les. Ik leer je de Luisterkind-methodiek, kijk samen met jou hoe jij jouw vaardigheden het beste kunt ontwikkelen en ondersteun je als je dreigt vast te lopen. In de basis bezitten we namelijk allemaal het talent om Luisterkindwerker te worden. De weg ernaar toe is alleen voor iedereen anders.

“Het enige wat nodig is, is moed en de wil om het gesprek met jezelf of anderen aan te gaan. De oplossing komt dan vanzelf.”

Anita Wiersma

Mensen benaderen en begeleiden vanuit mijn intuïtie is altijd mijn kracht geweest. De Luisterkind methode heeft dat wat ik intuïtief al deed een praktisch handvat gegeven. Ik leerde door de methode van Diana Hendriks nog beter luisteren, doorvragen en wat onzegbaar is in woorden te vatten.

De Luisterkind methode is een prachtig middel om mensen te verbinden met hun oorspronkelijke zelf. Contact van ziel tot ziel waarbij je als Luisterkind werker op een heel toegankelijke wijze mag doorgeven wat gehoord wil worden. Een mooie, goede afstemming is altijd helend voor de klant maar geeft ook mijzelf veel positieve energie en kracht.

Het opleiden van nieuwe Luisterkindwerkers zie ik als een reis die jij en ik samen aangaan. Je leert behalve alles over de Luisterkind methode ook jezelf verder ontdekken. Een proces van innerlijke groei waarmee jij je op een concrete manier kunt manifesteren in de zorg voor je medemens. Laat ook jouw licht met liefde schijnen in het leven van een ander, want goede Luisterkindwerkers, daar heeft de wereld nog lang niet genoeg van. Jouw ontwikkeling tot krachtig Luisterkindwerker is voor mij een prachtig proces om aan bij te mogen dragen.

Monica Schreiner

Mijn naam is Monica Schreiner en ik werk al jaren, zowel privé als hobbymatig, met kinderen en volwassenen.

Gaandeweg de tijd merkte ik dat ik mijn kwaliteiten kon samenvoegen; het organiseren van groepsactiviteiten, het coachend aspect, het wandelend buiten zijn, mijn spirituele kant versus mijn aardse kant… het mocht en kon allemaal bij elkaar komen.

In mijn praktijk wil ik deze facetten dan ook terug laten komen. Bovenal vind ik het fijn als datgene zich aandient wat aandacht vraagt en dat ik op dat vraagstuk kan instappen. Dat zie je bij mij ook terug als je de opleiding tot Luisterkindwerker volgt. Uiteraard geef ik de opleiding zoals het hoort en kijk daarbij ook per persoon specifiek wat er nodig is, wat aandacht mag.

Ik ben sinds 2015 trainer. Op dit moment geef ik de opleiding alleen via E-learning.
Je bent welkom!

Linda van den Wildenberg

Wat leuk dat je zelf Luisterkind werker wil worden. Voel je welkom!