Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Rianne Leijten

Ik draag Luisterkind een warm hart toe en dat leverde mij als snel de eretitel ‘oma van Luisterkind op en daar ben ik trots op.

In 2015 ben ik door Diana opgeleid tot Luisterkind trainer en ik verzorg sinds die tijd met veel enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker via E-Learning op geplande data,  maar je mag me altijd bellen/mailen om samen data te plannen. 

Daarnaast leidt ik ook Luisterkindwerkers op tot Luisterkind trainer.

Weet dat je welkom bent!

Daniëlle Bassa

Brenda van den Hengel

Ik ben Brenda van den Hengel, ik ben Luisterkindwerker èn trainer, en ook kinder- en oudercoach. Ik vind het een voorrecht om te kunnen en mogen werken op energetisch niveau. Mijn eigen kracht zit in het werken vanuit mijn hart en mijn gevoel, vandaar ook dat ik mijn praktijk Hartekracht Kindercoaching heb genoemd. Iedereen mag leren geloven in de kracht van zijn of haar hart.

Ik vind het heel fijn om de Luisterkind methode aan jou door te geven en je te leren hoe je van hart tot hart kan communiceren met kinderen klein en groot. Ik sta met heel veel liefde voor je klaar om je alle kneepjes van het mooie vak Luisterkindwerker te leren.

Je bent van harte welkom!

Monique Verhage

Beste geïnteresseerde, mijn naam is Monique Verhage. Bouwjaar 1967.

Naast mijn parttimebaan in het basisonderwijs, werk ik ook met veel plezier als Luisterkindwerker én Trainer.

Vijf lesdagen lang neem ik je stapje voor stapje mee in de wereld van Luisterkind.  Tijdens het leren schrijven van Luisterkind-afstemmingen loop ik met je mee, geef je hier en daar een liefdevol zetje, bied je handvatten waar nodig en daag ik je uit het beste uit jezelf boven te halen. Zodat jij later stevig als zelfstandig Luisterkindwerker aan de slag kan.

Deelnemers aan de opleiding ervaren mij als een warme en betrokken persoon, die ook direct kan zijn als het nodig is. Ik bied je ruimte om in je eigen tempo en op eigen niveau de opleiding te volgen en tegelijkertijd spoor ik je aan alle doelen te behalen. Jij wilt tenslotte graag Luisterkindwerker worden.

Mijn hart is groot voor al die kinderen die ons nodig hebben. Hopelijk het jouwe ook.

Marieke Nijland

Hoi, ik ben Marieke Nijland en sinds 2021 Luisterkind Trainer.
Mijn cursisten houden van mijn aardse en luchtige manier van uitleggen en hoe ik Luisterkind praktisch maak, terwijl er tegelijkertijd door alles heen een diepe, spirituele basis voelbaar is. Tja, wat wil je ook: Met één been sta ik nog steeds in het nuchtere Nederland, omdat ik er geboren en opgegroeid ben. Maar met mijn andere been sta ik inmiddels stevig in het spirituele Bali, waar ik sinds 2008 woon. Een waardevolle combinatie die voor mij perfect aansluit bij Luisterkind.

Als je JA zegt tegen de opleiding, dan neem ik jou gedurende zes maanden mee op het Luisterkind-avontuur. Een reis waarin ik jou laat ontdekken wat jij allemaal al kan, als jij je er maar aan over durft te geven. Ik kreeg laatst een leuk bericht van een deelnemer die pas de opleiding is gestart met als conclusie: “Deze opleiding is voor mij echt een soort van thuiskomen.”

Wil jij ook eindelijk thuiskomen?

Je hoeft het niet alleen te doen, want ik help je onderweg. Samen gaan we van twijfel naar vertrouwen. Want echt waar, ook jíj kan dit leren!

PS. Bij mij kun je de opleiding dus alleen via E-learning volgen (óf op locatie als je toevallig 6 maanden op Bali bent.)

Anita Wiersma

Mensen benaderen en begeleiden vanuit mijn intuïtie is altijd mijn kracht geweest. De Luisterkind methode heeft dat wat ik intuïtief al deed een praktisch handvat gegeven. Ik leerde door de methode van Diana Hendriks nog beter luisteren, doorvragen en wat onzegbaar is in woorden te vatten.

De Luisterkind methode is een prachtig middel om mensen te verbinden met hun oorspronkelijke zelf. Contact van ziel tot ziel waarbij je als Luisterkind werker op een heel toegankelijke wijze mag doorgeven wat gehoord wil worden. Een mooie, goede afstemming is altijd helend voor de klant maar geeft ook mijzelf veel positieve energie en kracht.

Het opleiden van nieuwe Luisterkindwerkers zie ik als een reis die jij en ik samen aangaan. Je leert behalve alles over de Luisterkind methode ook jezelf verder ontdekken. Een proces van innerlijke groei waarmee jij je op een concrete manier kunt manifesteren in de zorg voor je medemens. Laat ook jouw licht met liefde schijnen in het leven van een ander, want goede Luisterkindwerkers, daar heeft de wereld nog lang niet genoeg van. Jouw ontwikkeling tot krachtig Luisterkindwerker is voor mij een prachtig proces om aan bij te mogen dragen.