Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Opties

Marieke Nijland

Hoi, ik ben Marieke Nijland en sinds 2021 Luisterkind Trainer.
Mijn cursisten houden van mijn aardse en luchtige manier van uitleggen en hoe ik Luisterkind praktisch maak, terwijl er tegelijkertijd door alles heen een diepe, spirituele basis voelbaar is. Tja, wat wil je ook: Met één been sta ik nog steeds in het nuchtere Nederland, omdat ik er geboren en opgegroeid ben. Maar met mijn andere been sta ik inmiddels stevig in het spirituele Bali, waar ik sinds 2008 woon. Een waardevolle combinatie die voor mij perfect aansluit bij Luisterkind.

Als je JA zegt tegen de opleiding, dan neem ik jou gedurende zes maanden mee op het Luisterkind-avontuur. Een reis waarin ik jou laat ontdekken wat jij allemaal al kan, als jij je er maar aan over durft te geven. Ik kreeg laatst een leuk bericht van een deelnemer die pas de opleiding is gestart met als conclusie: “Deze opleiding is voor mij echt een soort van thuiskomen.”

Wil jij ook eindelijk thuiskomen?

Je hoeft het niet alleen te doen, want ik help je onderweg. Samen gaan we van twijfel naar vertrouwen. Want echt waar, ook jíj kan dit leren!

PS. Bij mij kun je de opleiding dus alleen via E-learning volgen (óf op locatie als je toevallig 6 maanden op Bali bent.)

Wendie Hoenders

Wanneer we luisteren, schenken we onze aandacht. De beloning voor die aandacht is altijd genezing, inzicht, helderheid en verbinding. Luisteren leidt ons naar onze aangeboren wijsheid en brengt ons op nieuwe wegen naar een leven waarin we ons volle potentieel mogen gaan ervaren en kunnen gaan manifesteren. Dit is wat ik een ieder die mijn pad kruist toewens.

Vanuit mijn praktijk als Holistisch Gezins- en kindertherapeut geef ik de opleiding tot Luisterkindwerker. Vanuit liefde voor alle mensen, kinderen, klein en groot, opdat er naar ze geluisterd mag worden, op diepe lagen, zodat er heling mag komen, en er ruimte komt voor de liefdevolle wijsheid, die een ieder in zich draagt.
Opdat deze wijsheid mag groeien, zodat wij als mensen groeien in bewustzijn, in liefde, voor een nieuwe lichte en liefdevolle wereld.

Suzanne Janssen

Na 5 jaar zelf als Luisterkindwerker in de praktijk gewerkt te hebben, ben ik op een gegeven moment ook als trainer de opleiding gaan geven. En wauw, wat is het super om deze diepe, prachtige en ook zo effectieve methode aan anderen te mogen leren. Dat doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Luisterkind is zo verrijkend, dat gun ik iedereen!

Voel je welkom om me te bellen of mailen als je nog vragen mocht hebben of even kennis wilt maken. 

Rooka van der Poel

Mijn naam is Rooka , ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige, gevoelige jongens. Ik geniet intens van samenzijn met mijn gezin, met lekker eten en muziek. Samen met gelijkgestemde mensen drummen, dansen, ademen en lachen doe ik ook graag en het helpt me opladen als ik vermoeid ben van de dagelijkse 3D zaken.
Voor mij is echte verbinding aangaan met de ander heel belangrijk, elkaar in de ogen aankijken en elkaar mogen en willen spiegelen, zonder oordeel. Puur jezelf mogen zijn en genieten van elkaars verschillen, daar voel ik mijn missie voor mezelf en naar anderen toe.

Ruben Jetten

Op liefdevolle wijze mensen naar hun beste zelf toe begeleiden: dat is waar ik voor sta.

Met de Opleiding tot Luisterkindwerker krijg je de kans een prachtig beroep te leren. Een beroep waarin je op een unieke manier mensen kan verder helpen. Mijn lessen zijn toegespitst op jou: je krijgt een stevige basis waardoor je de methode op jouw manier eigen kan maken.

Het lijkt me super om dit avontuur met je aan te gaan. Je bent altijd welkom om aan te haken, of je nu in een groep op vaste dagen wil deelnemen of individueel op eigen gekozen dagen wil leskrijgen.

Ik hoop je snel te zien!

Rianne Leijten

Ik draag Luisterkind een warm hart toe en dat leverde mij als snel de eretitel ‘oma van Luisterkind’ op en daar ben ik trots op.

In 2015 ben ik door Diana opgeleid tot Luisterkind trainer en ik verzorg sinds die tijd met veel enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker in Zutphen en via E-Learning op geplande data, maar je mag me altijd bellen/mailen om samen data te plannen. 

Daarnaast leid ik ook Luisterkindwerkers op tot Luisterkind trainer.

Weet dat je welkom bent!