Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Louise den Hoed

De weg die ons laat ervaren wie we werkelijk zijn! Een proces die we samen aangaan.
Mijn motto is #Jijbentdeheld. Ik beweeg met je mee en coach je gedurende zes maanden naar zelfstandig Luisterkindwerker. Naast het geven van trainingen werk ik met kinderen en volwassenen uit sociaal/economisch kwetsbare gezinnen en begeleid ik intuïtieve coachwandelingen voor iedereen die op zoek is naar evenwicht en balans.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op om af te stemmen op een mogelijke samenwerking.

Diana Hendriks

Als grondlegger van de Luisterkind methode geef ik zelf ook als trainer de opleiding tot Luisterkindwerker.
Zo blijf ik goed verbonden met het product. Voor mij is iedere groep begeleiden een nieuw feestje.

Ik weet dat het voor veel deelnemers spannend is, een zoektocht naar wat ik precies van je vraag… maar als je los durft te laten en je over durft te geven aan mij, dan gaan we samen voor de allerbeste Luisterkind-afstemmingen. Het gaat er  in de opleiding niet om of de klant de afstemming begrijpt of mooi vindt… maar of de afstemming alle facetten bevat waardoor jij er het allerbeste uit kunt halen en je klant het meest kan bieden.
Ik help je meer dan graag om een goed Luisterkindwerker te worden.

Suzanne Janssen

Na 5 jaar zelf als Luisterkindwerker in de praktijk gewerkt te hebben, ben ik op een gegeven moment ook als trainer de opleiding gaan geven. En wauw, wat is het super om deze diepe, prachtige en ook zo effectieve methode aan anderen te mogen leren. Dat doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Luisterkind is zo verrijkend, dat gun ik iedereen!

Voel je welkom om me te bellen of mailen als je nog vragen mocht hebben of even kennis wilt maken. 

Rianne Leijten

Ik draag Luisterkind een warm hart toe en dat leverde mij als snel de eretitel ‘oma van Luisterkind’ op en daar ben ik trots op.

In 2015 ben ik door Diana opgeleid tot Luisterkind trainer en ik verzorg sinds die tijd met veel enthousiasme de opleiding tot Luisterkindwerker in Zutphen en via E-Learning op geplande data, maar je mag me altijd bellen/mailen om samen data te plannen. 

Daarnaast leid ik ook Luisterkindwerkers op tot Luisterkind trainer.

Weet dat je welkom bent!

Nienke Bergkamp

Mijn naam is Nienke Bergkamp. De cursisten in mijn groep vinden mijn enthousiasme prettig en aanstekelijk en mijn manier van lesgeven fijn. Ze benoemen dat ik ze het vertrouwen geef dat zij ook een goede Luisterkindwerker worden.

Ik ben Luisterkind Trainer geworden omdat ik Luisterkind graag meer in de wereld wil zetten. Communicatie van hart tot hart, hoe eenvoudig kan het zijn om te luisteren naar wat iemand nodig heeft en dit door te geven middels de Luisterkind-afstemming?

Iedereen kan dit leren. Je bent welkom.

Baukje Postma

Als leerkracht, interne begeleider en coach heb ik veel ervaring opgedaan in lesgeven en begeleiden. Daarnaast heb ik mij op het gebied van spiritualiteit en energiewerk met veel plezier steeds maar verder ontwikkeld. Deze beide ervaringsgebieden heb ik samengevoegd.

Lesgeven zit mij in het bloed. Ik doe niets liever dan mensen begeleiden op hun levenspad, in hun groei naar een nog zinvoller en bewuster leven. Opleiden tot Luisterkindwerker is voornamelijk jou laten groeien in vertrouwen. Het vertrouwen om je ingevingen, je intuïtie op te merken en serieus te nemen.

Ik begeleid je helder, geduldig, met liefde en begrip.