Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Kim de Bie

Mijn naam is Kim De Bie en kom uit België.
Voor mijn vriend kwam ik in 2006 in Nederland wonen en ondertussen hebben we ook een mooie, lieve en super gevoelige dochter.

Sinds ik in 2019 op de beurs in Houten de lezing over Luisterkind bijwoonde laat het me niet meer los.
Ik volgde de opleiding tot Luisterkindwerker en deed gelijk de trainersopleiding erachteraan, gewoon omdat ik voelde dat dit mijn pad mocht worden.

Ik geef les op locatie in België in het Vlaamstalige gedeelte (omdat dit toch als ’thuis’ voelt) en via E-learning.

Ik vind Luisterkind het mooiste om dicht bij jezelf te komen en op een liefdevolle manier en met aandacht weer een stap verder te kunnen zetten op je pad.

Nienke Bergkamp

Mijn naam is Nienke Bergkamp. De cursisten in mijn groep vinden mijn enthousiasme prettig en aanstekelijk en mijn manier van lesgeven fijn. Ze benoemen dat ik ze het vertrouwen geef dat zij ook een goede Luisterkindwerker worden.

Ik ben Luisterkind Trainer geworden omdat ik Luisterkind graag meer in de wereld wil zetten. Communicatie van hart tot hart, hoe eenvoudig kan het zijn om te luisteren naar wat iemand nodig heeft en dit door te geven middels de Luisterkind-afstemming?

Iedereen kan dit leren. Je bent welkom.

Suzanne Janssen

Na 5 jaar zelf als Luisterkindwerker in de praktijk gewerkt te hebben, ben ik op een gegeven moment ook als trainer de opleiding gaan geven. En wauw, wat is het super om deze diepe, prachtige en ook zo effectieve methode aan anderen te mogen leren. Dat doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Luisterkind is zo verrijkend, dat gun ik iedereen!

Voel je welkom om me te bellen of mailen als je nog vragen mocht hebben of even kennis wilt maken. 

Monica Schreiner

Mijn naam is Monica Schreiner en ik werk al jaren, zowel privé als hobbymatig, met kinderen en volwassenen.

Gaandeweg de tijd merkte ik dat ik mijn kwaliteiten kon samenvoegen; het organiseren van groepsactiviteiten, het coachend aspect, het wandelend buiten zijn, mijn spirituele kant versus mijn aardse kant… het mocht en kon allemaal bij elkaar komen.

In mijn praktijk wil ik deze facetten dan ook terug laten komen. Bovenal vind ik het fijn als datgene zich aandient wat aandacht vraagt en dat ik op dat vraagstuk kan instappen. Dat zie je bij mij ook terug als je de opleiding tot Luisterkindwerker volgt. Uiteraard geef ik de opleiding zoals het hoort en kijk daarbij ook per persoon specifiek wat er nodig is, wat aandacht mag.

Ik ben sinds 2015 trainer. Op dit moment geef ik de opleiding alleen via E-learning.
Je bent welkom!

Berber van der Meer

Mijn naam is Berber van der Meer, en woon in de stad Groningen met mijn gezin. Luisterkindwerker worden was voor mij een keuze op gevoel. De opleiding die ik ‘moest’ doen, omdat met hart het zei. Maar precies waarom?  Daar kon ik bij de start niks over zeggen.
Ik kon me niet voorstellen, dat ik dat ook allemaal zou kunnen.

Het gevoel was juist, Meer dan zelfs. Mijn twijfel niet. Ik ben dan ook trots en dankbaar voor elke afstemming die ik mag maken.

Daarnaast een enorme verrijking voor mezelf, omdat ik nog meer heb leren vertrouwen op mijn gevoel. Elke afstemming is een waardevol cadeautje om te geven. Een stukje magie zo voelt het soms.  Mensen inzichten geven, en luisteren naar iedereen die gehoord wil worden.

En nu als trainer mag ik dit geluk delen. Luisterkind op jouw pad brengen.
De groei op persoonlijk vlak voor jezelf, en daarnaast de wereld een stukje mooier maken.
Leren afstemmingen maken, en communiceren met het onderbewustzijn.

Wat ik over mezelf als trainer kan zeggen?
Rust en goed in kleine zachte duwtjes geven. Zodat je het beste uit jezelf haalt.
Maar ook een luisterend oor.
Het is herinneren wie we zijn. En deze toegang gun ik iedereen.

Daniëlle Bassa