Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Ineke Dijkstra

Met een nuchtere, vrolijke blik kijk ik graag net wat verder dan mijn neus lang is. Mijn missie is om anderen te inspireren het best uit zichzelf naar boven te halen. Om je eigen kracht volop in te zetten. Ik wil mijn kennis en ervaring graag overbrengen op anderen en doe dat onder andere door de Luisterkind opleiding te geven.

Anke van Leeuwen

Ik ben Anke en ben vanaf 2014 verbonden met Luisterkind. Vanaf het eerste moment was ik geraakt over wat een Luisterkind-afstemming kan betekenen.

Met veel plezier mag ik sinds een aantal jaren ook de opleiding tot Luisterkindwerker verzorgen. Ik geniet iedere keer weer van de reis die we samen maken tijdens de opleiding. Een reis van het hoofd naar het hart.

Naast dat ik werkzaam ben als Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer, schrijf ik graag gedichten over de kracht van de universele liefde, ben ik het liefste in de natuur, loop ik vele kilometers en voel ik me een pelgrim die door haar eigen leven wandelt. Leven vanuit liefde, rust, vertrouwen, aandacht, verbinding en dankbaarheid. Dat is wie ik ben.

Voel je welkom!

Anita Wiersma

Mensen benaderen en begeleiden vanuit mijn intuïtie is altijd mijn kracht geweest. De Luisterkind methode heeft dat wat ik intuïtief al deed een praktisch handvat gegeven. Ik leerde door de methode van Diana Hendriks nog beter luisteren, doorvragen en wat onzegbaar is in woorden te vatten.

De Luisterkind methode is een prachtig middel om mensen te verbinden met hun oorspronkelijke zelf. Contact van ziel tot ziel waarbij je als Luisterkind werker op een heel toegankelijke wijze mag doorgeven wat gehoord wil worden. Een mooie, goede afstemming is altijd helend voor de klant maar geeft ook mijzelf veel positieve energie en kracht.

Het opleiden van nieuwe Luisterkindwerkers zie ik als een reis die jij en ik samen aangaan. Je leert behalve alles over de Luisterkind methode ook jezelf verder ontdekken. Een proces van innerlijke groei waarmee jij je op een concrete manier kunt manifesteren in de zorg voor je medemens. Laat ook jouw licht met liefde schijnen in het leven van een ander, want goede Luisterkindwerkers, daar heeft de wereld nog lang niet genoeg van. Jouw ontwikkeling tot krachtig Luisterkindwerker is voor mij een prachtig proces om aan bij te mogen dragen.

Manon Rikmanspoel

Ik ben Manon Rikmanspoel. Woonachtig op het platteland van Albergen.

Ik werk al meerdere jaren met de Luisterkind methode en geef sinds een aantal jaar ook les. De les geef ik het liefst op locatie, dit persoonlijke contact werkt voor mij het meest prettig.

Ik denk graag out of the box en lekker nuchter, en probeer iedereen in zijn eigen kracht te zetten.

Anja Vruggink

Trotse moeder van vier kinderen. Onze oudste dochter heeft ons in contact gebracht met Luisterkind. Hier is mijn liefde voor Luisterkind geboren en nu onderdeel van mijn leven geworden.

Ik ben ook een groot liefhebber van de natuur en vind het heel fijn om met alle elementen van de natuur te leven. Ik verdiep mij graag in het mediumschap en in de mensheid, ik vind het fascinerend hoe wij als mens in elkaar zitten, zowel lichamelijk als in onze denkwijze.  Binnen ons gezin hebben wij als motto: ‘Leef vanuit je hart en doe waar je blij van wordt’, en dat is ook hoe ik in het leven sta. Je leeft nu en maak er dan ook een feestje van. Het leven is te mooi om er niet van te genieten.

Rooka van der Poel

Mijn naam is Rooka , ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige, gevoelige jongens. Ik geniet intens van samenzijn met mijn gezin, met lekker eten en muziek. Samen met gelijkgestemde mensen drummen, dansen, ademen en lachen doe ik ook graag en het helpt me opladen als ik vermoeid ben van de dagelijkse 3D zaken.
Voor mij is echte verbinding aangaan met de ander heel belangrijk, elkaar in de ogen aankijken en elkaar mogen en willen spiegelen, zonder oordeel. Puur jezelf mogen zijn en genieten van elkaars verschillen, daar voel ik mijn missie voor mezelf en naar anderen toe.