Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Opties

Sylvia Nekeman

Ruben Jetten

Op liefdevolle wijze mensen naar hun beste zelf toe begeleiden: dat is waar ik voor sta.

Met de Opleiding tot Luisterkindwerker krijg je de kans een prachtig beroep te leren. Een beroep waarin je op een unieke manier mensen kan verder helpen. Mijn lessen zijn toegespitst op jou: je krijgt een stevige basis waardoor je de methode op jouw manier eigen kan maken.

Het lijkt me super om dit avontuur met je aan te gaan. Je bent altijd welkom om aan te haken, of je nu in een groep op vaste dagen wil deelnemen of individueel op eigen gekozen dagen wil leskrijgen.

Ik hoop je snel te zien!

Kim de Bie

Mijn naam is Kim De Bie en kom uit België.
Voor mijn vriend kwam ik in 2006 in Nederland wonen en ondertussen hebben we ook een mooie, lieve en super gevoelige dochter.

Sinds ik in 2019 op de beurs in Houten de lezing over Luisterkind bijwoonde laat het me niet meer los.
Ik volgde de opleiding tot Luisterkindwerker en deed gelijk de trainersopleiding erachteraan, gewoon omdat ik voelde dat dit mijn pad mocht worden.

Ik geef les op locatie in België in het Vlaamstalige gedeelte (omdat dit toch als ’thuis’ voelt) en via E-learning.

Ik vind Luisterkind het mooiste om dicht bij jezelf te komen en op een liefdevolle manier en met aandacht weer een stap verder te kunnen zetten op je pad.

Berber van der Meer

Mijn naam is Berber van der Meer, en woon in de stad Groningen met mijn gezin. Luisterkindwerker worden was voor mij een keuze op gevoel. De opleiding die ik ‘moest’ doen, omdat met hart het zei. Maar precies waarom?  Daar kon ik bij de start niks over zeggen.
Ik kon me niet voorstellen, dat ik dat ook allemaal zou kunnen.

Het gevoel was juist, Meer dan zelfs. Mijn twijfel niet. Ik ben dan ook trots en dankbaar voor elke afstemming die ik mag maken.

Daarnaast een enorme verrijking voor mezelf, omdat ik nog meer heb leren vertrouwen op mijn gevoel. Elke afstemming is een waardevol cadeautje om te geven. Een stukje magie zo voelt het soms.  Mensen inzichten geven, en luisteren naar iedereen die gehoord wil worden.

En nu als trainer mag ik dit geluk delen. Luisterkind op jouw pad brengen.
De groei op persoonlijk vlak voor jezelf, en daarnaast de wereld een stukje mooier maken.
Leren afstemmingen maken, en communiceren met het onderbewustzijn.

Wat ik over mezelf als trainer kan zeggen?
Rust en goed in kleine zachte duwtjes geven. Zodat je het beste uit jezelf haalt.
Maar ook een luisterend oor.
Het is herinneren wie we zijn. En deze toegang gun ik iedereen.

Louise den Hoed

De weg die ons laat ervaren wie we werkelijk zijn! Een proces die we samen aangaan.
Mijn motto is #Jijbentdeheld. Ik beweeg met je mee en coach je gedurende zes maanden naar zelfstandig Luisterkindwerker. Naast het geven van trainingen werk ik met kinderen en volwassenen uit sociaal/economisch kwetsbare gezinnen en begeleid ik intuïtieve coachwandelingen voor iedereen die op zoek is naar evenwicht en balans.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op om af te stemmen op een mogelijke samenwerking.

Anja Vruggink

Trotse moeder van vier kinderen. Onze oudste dochter heeft ons in contact gebracht met Luisterkind. Hier is mijn liefde voor Luisterkind geboren en nu onderdeel van mijn leven geworden.

Ik ben ook een groot liefhebber van de natuur en vind het heel fijn om met alle elementen van de natuur te leven. Ik verdiep mij graag in het mediumschap en in de mensheid, ik vind het fascinerend hoe wij als mens in elkaar zitten, zowel lichamelijk als in onze denkwijze.  Binnen ons gezin hebben wij als motto: ‘Leef vanuit je hart en doe waar je blij van wordt’, en dat is ook hoe ik in het leven sta. Je leeft nu en maak er dan ook een feestje van. Het leven is te mooi om er niet van te genieten.