Opleiding

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land of via E-learning de opleiding tot Luisterkindwerker geven.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen. Ze staan in nauw contact met mij.
Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Luisterkind
0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

De trainers

Hoe werkt het?

Kies voor een specifieke trainer, locatie of ga voor E-learning.
Bij E-learning heb je keuze of je gaat voor ‘vaste data’ die de trainer heeft gepland of voor ‘vrij instappen’ waarbij je in overleg met de trainer de data bepaalt.

De trainers zijn professioneel opgeleid en zijn verder als zelfstandig bedrijf werkzaam. Inschrijven verloopt via hen.
Ze werken allemaal met hetzelfde opleidingsmateriaal, de diploma’s worden via het centrale secretariaat geregeld, ze staan in nauw contact met Diana en hebben onderling met elkaar overleg.

Stuur de trainer een bericht, schrijf je in en hij/zij voorziet  jou van de factuur, de laatste informatie en verder alles wat nodig is.

Wil je in een specifieke maand met de opleiding starten? Stuur dan een e-mail naar welkom@luisterkind.eu en vraag welke trainer in die maand van start gaat. 

Manon Rikmanspoel

Ik ben Manon Rikmanspoel. Woonachtig op het platteland van Albergen.

Ik werk al meerdere jaren met de Luisterkind methode en geef sinds een aantal jaar ook les. De les geef ik het liefst op locatie, dit persoonlijke contact werkt voor mij het meest prettig.

Ik denk graag out of the box en lekker nuchter, en probeer iedereen in zijn eigen kracht te zetten.

Anke van Leeuwen

Ik ben Anke en ben vanaf 2014 verbonden met Luisterkind. Vanaf het eerste moment was ik geraakt over wat een Luisterkind-afstemming kan betekenen.

Met veel plezier mag ik sinds een aantal jaren ook de opleiding tot Luisterkindwerker verzorgen. Ik geniet iedere keer weer van de reis die we samen maken tijdens de opleiding. Een reis van het hoofd naar het hart.

Naast dat ik werkzaam ben als Luisterkindwerker en Luisterkindtrainer, schrijf ik graag gedichten over de kracht van de universele liefde, ben ik het liefste in de natuur, loop ik vele kilometers en voel ik me een pelgrim die door haar eigen leven wandelt. Leven vanuit liefde, rust, vertrouwen, aandacht, verbinding en dankbaarheid. Dat is wie ik ben.

Voel je welkom!

Sylvia Nekeman

Suzanne Janssen

Na 5 jaar zelf als Luisterkindwerker in de praktijk gewerkt te hebben, ben ik op een gegeven moment ook als trainer de opleiding gaan geven. En wauw, wat is het super om deze diepe, prachtige en ook zo effectieve methode aan anderen te mogen leren. Dat doe ik met veel toewijding en enthousiasme. Luisterkind is zo verrijkend, dat gun ik iedereen!

Voel je welkom om me te bellen of mailen als je nog vragen mocht hebben of even kennis wilt maken. 

Brenda van den Hengel

Ik ben Brenda van den Hengel, ik ben Luisterkindwerker èn trainer, en ook kinder- en oudercoach. Ik vind het een voorrecht om te kunnen en mogen werken op energetisch niveau. Mijn eigen kracht zit in het werken vanuit mijn hart en mijn gevoel, vandaar ook dat ik mijn praktijk Hartekracht Kindercoaching heb genoemd. Iedereen mag leren geloven in de kracht van zijn of haar hart.

Ik vind het heel fijn om de Luisterkind methode aan jou door te geven en je te leren hoe je van hart tot hart kan communiceren met kinderen klein en groot. Ik sta met heel veel liefde voor je klaar om je alle kneepjes van het mooie vak Luisterkindwerker te leren.

Je bent van harte welkom!

Nienke Bergkamp

Mijn naam is Nienke Bergkamp. De cursisten in mijn groep vinden mijn enthousiasme prettig en aanstekelijk en mijn manier van lesgeven fijn. Ze benoemen dat ik ze het vertrouwen geef dat zij ook een goede Luisterkindwerker worden.

Ik ben Luisterkind Trainer geworden omdat ik Luisterkind graag meer in de wereld wil zetten. Communicatie van hart tot hart, hoe eenvoudig kan het zijn om te luisteren naar wat iemand nodig heeft en dit door te geven middels de Luisterkind-afstemming?

Iedereen kan dit leren. Je bent welkom.