Alles weten over

Afstemmingen anno 2024

Door de jaren heen is er wel wat veranderd aan de Luisterkind-afstemmingen. De energie verandert en ook de Luisterkind-afstemmingen groeien daarin mee.
Wellicht werk jij zelf na een aantal jaren ook niet meer helemaal volgens de route die je tijdens de opleiding geleerd hebt.

Ik praat je graag even bij want weet jij wat ‘tussenafstemmingszinnen’ zijn? Of ‘uitklapvragen’? Weet jij wat de veranderingen zijn met terug gaan naar vorige levens of maak jij wel een goede ‘persoonsprofiel’? Zet jij ‘de tv aan’ als je van een monoloog naar dialoog gaat en babbel jij wel in de juiste vorm? En wat doen we eigenlijk met die ‘kast’? 

jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland
0 +

Geplande activiteiten

De update beslaat 4 uur en is alleen online te volgen. Zo kunnen we alle Luisterkindwerkers wereldwijd de gelegenheid geven om mee te doen. Ik werk met kleine groepjes, maximaal zes personen. Bij te weinig aanmeldingen per groep kan het voorkomen dat ik groepen samenvoeg.
Dan neem ik vanzelf contact met je op.

Staat er geen passende datum in de agenda? Laat het me weten, dan kijken we samen naar een nieuwe datum.

16 September 2022

Update afstemming anno 2022

Als iedereen de woorden in zich heeft, laten we dan eens gaan luisteren.

Voor wie is het interessant

Is een update ook voor jou?

De opleiding is in 2012 gestart. Door de jaren heen zijn de afstemmingen meegegroeid. Wanneer is deze update ook voor jou van toepassing? Als het woord ‘tussenafstemmingszinnen je niets zegt’ en als je tijdens de opleiding losse mapjes hebt gekregen in plaats van een opleidingsmap.  

Maar heb je wel een opleidingsmap en zegt het woord ‘tussenafstemmingszin’ je zeker wel wat, en wil je jouw kennis gewoon weer even opfrissen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Waar gaan we naar kijken?

  • Tussenafstemmingszinnen, wat zijn dat, hoe herken ik ze en hoe ontwijk ik ze in een afstemming?
  • De verplichte persoonsprofielen, wat is dat, waarom is het zo belangrijk en hoe maak ik een goede persoonsprofiel en wat moeten we met die kast?
  • Een mooie soepele  overgang van monoloog naar dialoog maken, waarbij je als het ware de televisie aanzet.
  • Wat zijn uitklapvragen?
  • Mee met de gesprekken in de dialogen.
  • Zorgen dat er meer vanuit de klant geschreven wordt.
  • Waarom niet te veel in detail terug naar ‘toen’.
  • Welke veranderingen zien we met de vorige levens?