Alles weten over

Terugkom momenten

Wanneer je de opleiding tot Luisterkindwerker met een diploma hebt afgerond, kun je je kennis blijven finetunen tijdens een Terugkom Moment.
De trainers van de opleiding zetten met veel plezier een aantal keer per jaar de deuren voor je open. Een moment om met elkaar te schakelen en te sparren over Luisterkind.

Dit kan zowel online als op locatie worden aangeboden. De trainer heeft daar zelf de keuze in.

Tijdens deze Terugkom Momenten kun je van gedachten te wisselen over een onderwerp dat de trainer inbrengt, vragen stellen, een Luisterkind-afstemming oefenen of gezellig samen zijn met andere Luisterkindwerkers en alles wat er voorbij komt uitwisselen.

0 +
jaar actief
0 +
Ambassadeurs
0 +
Landen actief
0 +
Trainers in binnen- en buitenland

Geplande Terugkom momenten

Hoe werkt het?

De bijeenkomsten zijn online, bij de trainers thuis of op een door hun zelf gekozen locatie. Je hebt vrije keuze bij wie je je aanmeldt.  Je hoeft dus niet bij je eigen trainer aan te schuiven. Iedere trainer bepaalt zelf het aantal deelnemers, dagdeel, online of een locatie. Mail de trainer naar keuze en je ontvangt van haar een bevestiging en de informatie.

De bijdrage is bij alle trainers €10,00. Je betaalt ter plekke aan de trainer.
Het Terugkom Moment duurt ca 2 – 2,5 uur.

Wil je bij een specifieke trainer (je eigen trainer of een trainer in jouw regio) een Terugkom Moment volgen, maar vind je deze trainer niet terug in de agenda, wees vrij om de trainer te mailen met de vraag of en wanneer er een Terugkom Moment gepland gaat worden. 

8 October 2023

Terugkom Moment – Ruben Jetten

9 October 2023

Module Familieverbond – Diana Hendriks

11 October 2023

Terugkom Moment – Nienke Bergkamp

27 October 2023

Module Familieverbond – Diana Hendriks – Luisterkind

28 October 2023

Terugkom Moment – Henriëtta Hofman

4 November 2023

Terugkom Moment – Anke van Leeuwen