Contact

Luisterkindwerker

Antina de Jonge

AfstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Ben je op zoek naar dieper inzicht over bepaalde emoties of gedrag van je zelf of je kind?
In een Luisterkind-afstemming worden er meer laagjes zichtbaar dan met het blote oog of het simpele verstand waarneembaar zijn. Dat kunnen onverwerkte stukken zijn die je nog meedraagt uit je baarmoederperiode, je geboorte, je jeugd of zelfs uit een vorige leven. Ook kun je in je DNA op celniveau ongemerkt wonden uit je voorouderlijnen met je meedragen.

Een afstemming laat zien welke pijn er verborgen zit en welke overlevingsmechanismen vandaaruit zijn ingezet. Door in overleving bezig te zijn, beperk je jezelf vaak nog extra. Dit vergt enorm veel energie van je, die je eigenlijk nuttiger zou kunnen gebruiken.

In een afstemming komt naar voren wat de bron of oorzaak van een onaangenaam gevoel of bepaald gedrag is. Bovendien worden handvatten uitgeschreven waar je zelf mee aan de slag kunt om het te verhelpen. In sommige gevallen kan je hulpvraag direct in de afstemming aangepakt worden en voel je al meteen verlichting.

Na een Luisterkind-afstemming verliezen pijnpunten hun schaduwvorm. Ze worden herkenbaar en buigbaar. In het licht van ons bewustzijn kunnen ze daarmee transformeren tot beelden die worden begrepen en verwerkt. Zo verliezen ze hun grip op ons en kunnen we weer een stukje vrijer leven.

Je kan me per mail informeren naar de mogelijkheden of neem een kijkje op mijn website!

Meer Luisterkindwerkers

Laura Gr├╝ntjes

Marieke Nijland

Marilyn Pouw - Lawson

Hanneke Gloudemans