Contact

Luisterkindwerker

Esther Alders

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Ik ben Esther Alders en ik woon samen met mijn partner en onze 3 kinderen in Bakel. In 2022 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd. Dit heeft mij heel veel nieuwe energie gegeven wat ik graag wil uitdragen door het schrijven van afstemmingen voor anderen. Gedurende de opleiding heb ik zelf ook mooie inzichten gekregen.

Het is voor mij erg waardevol om mensen te kunnen helpen, op afstand via een afstemming, om dingen helder te krijgen of handvatten te geven.
Anders dan de naam doet vermoeden, is Luisterkind voor zowel kinderen als volwassenen. Je kan voor jezelf als voor je kind een afstemming aanvragen. Bijv; bij onrust, angst, woede, onzekerheid, niet goed in je vel zitten, vragen over werk, opvoeding, etc. Het biedt helderheid, inzicht en praktische oplossingen in één. Ook bij vragen aan een overleden dierbare of bij een geboorteverwerking kan een afstemming waardevol zijn.

Naast mijn werk als Luisterkindwerker, heb ik een eigen logopediepraktijk. Ik zie hierdoor heel veel kinderen. Sommige kinderen, maar ook hun ouders worstelen met dagelijkse uiteenlopende dingen. Hierdoor is geen vraag (te) gek. Een afstemming kan veel helderheid en inzichten geven in gedrag dat je niet direct kunt plaatsen, of net die bevestiging geven die je nodig had.
Je kan bij mij per mail een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. In de mail stuur je je vragen mee en een foto van degene voor wie de afstemming is. Vervolgens ga ik afstemmen op de energie van degene voor wie de afstemming is. Je hoeft daar dus zelf niks bewust voor te doen en nergens voor naartoe. Van dit gesprek in de energie typ ik een verslag. Dat verslag is de afstemming.

Ik stuur je de afstemming (normaliter) binnen twee weken na de aanvraagdatum naar je mailbox.

Meer Luisterkindwerkers

Liesbeth Kampen

Yolanda Hendriks

Anita van der Kruk

Marloes Nijland