Contact

Luisterkindwerker

Ellen Keemers

AfstemmingenGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Een Luisterkind-afstemming is een prachtige, zachte en tevens krachtige methode voor iedereen die écht gehoord wil worden. Jong of oud, baby, kind of volwassene; Luisterkind is er voor iedereen. Bij een afstemming maak ik, door middel van je naam en foto, contact met jouw onderbewuste, het diepste van jouw ziel, jouw innerlijk weten. Want iedere ziel heeft een stem. Op afstand, in de energie, maak ik de connectie met jou en zonder na te denken schrijf ik de woorden op die bij me binnen komen. Ik schrijf op, wat jij me wilt vertellen. Of ik vertel over de beelden die jij me laat zien en wat ze kunnen betekenen. Je vertelt me waarom je dit zegt, of laat zien wat er eventueel anders mag.

De afstemming wordt door mij volledig uitgeschreven en bevat handige inzichten en handvaten om mee aan de slag te gaan. Ook kunnen er dingen in staan uit het verleden, die nu aangekeken zijn en dus losgelaten mogen worden. Elk verhaal is anders en uniek, elke afstemming dus ook. Dat maakt het een fantastische methode en het is voor mij dan ook elke keer weer heerlijk om een afstemming te mogen schrijven!

Heb jij een vraag, loop jij of loopt je kind ergens in vast? Wil jij meer helderheid op bepaalde gebieden? Laat mij dan contact maken met je onderbewuste en ook jouw verhaal, in jouw eigen kleuren vertellen middels een afstemming. Ik luister graag!

Meer Luisterkindwerkers

Lotje Opdam

Marjolein Nijdam

Laura Grüntjes

Linda van den Wildenberg