Contact

Luisterkindwerker

Wendy Strijk

AfstemmingenGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Al jaren kruiste Luisterkind steeds opnieuw mijn pad. In 2023 was het zover en heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gedaan. Want hoe mooi is het om kinderen, volwassenen en overledenen een stem te geven op die momenten dat je het heel hard nodig hebt. Soms weet je het even niet meer. Je loopt met vragen rond die maar onbeantwoord blijven. Levensvragen, we hebben ze allemaal. Dat zie ik dagelijks in mijn praktijk als sensitherapeut waar mensen met de meest uiteenlopende vragen komen. En een steuntje in de rug, een handvat de goede kant op, dat is wat we nodig hebben om verder te kunnen.
Een Luisterkind-afstemming, dat kan gewoon op afstand. Daar hoef je niet voor op een consult te komen. Je zet al jouw vragen op de mail en je krijgt zoveel antwoorden als mogelijk, gewoon terug in de afstemming in je mailbox. Dus blijf niet rondlopen met jouw vragen over jezelf, jouw kind of een overleden dierbare. Vraag een afstemming aan. Dan gaat de energie al veranderen.
In een afstemming ga ik met jouw onderbewuste in gesprek, met jouw ziel. De afstemming kun je zo vaak als je wilt nog eens doorlezen nadat je hem hebt ontvangen. Er kunnen verrassende, nieuwe dingen in staan, naast een deel dat heel herkenbaar is. Dan denk je misschien zelfs, dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken. En dat klopt ook, want alle antwoorden komen rechtstreeks uit jouw eigen onderbewuste. Maar je kon er zelf bewust nog niet bij. Het enige wat ik doe, is luisteren. En dat wat ik te horen krijg, zet ik in liefdevolle bewoordingen op papier.
Mag ik ook naar jou luisteren?

Meer Luisterkindwerkers

Ineke Dijkstra

Lotje Opdam

Karin Hogevonder

Janine Visser