Contact

Luisterkindwerker

Karlista Fontijn

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrugOpleiding

Graag wil ik met veel liefde en aandacht en interesse voor een kind of voor jou, een Luisterkind-afstemming maken. Van hart tot hart van ziel tot ziel.
Soms loopt het even niet lekker in je leven of dat van je kind en kun je er maar niet de vinger er op leggen hoe dat komt. Door een Luisterkind-afstemming wil ik je graag helderheid geven wat er speelt en handvatten geven wat je eraan kunt doen. Heel vaak is ook al direct verandering waarneembaar in de situatie door de afstemming. Door te praten met jou of je kind en de tijd daarvoor te nemen, kunnen we in alle vertrouwen kijken wat er speelt.

De vragen die je hebt neem ik graag in de afstemming mee, maar degene van de afstemming bepaalt en vertelt zelf, wat het graag anders wil zien. Op die manier laat je me weten, hoe je het anders wil. Samen gaan we de situatie harmoniseren. Het is fijn als ouder en kind elkaar weer begrijpen.
Vaak is al direct verandering te zien in het gedrag van het kind, soms is het nodig dat ouders ook actief meedoen, aan de veranderingen en actief meehelpen.
Graag help ik ook mensen met een verstandelijke beperking of die zich verbaal niet kunnen uiten.

Meer Luisterkindwerkers

Ilse Lamers-Fleuren

Rooka van der Poel

Johannette Pijper

Marline Schreuder