Contact

Luisterkindwerker

Yolanda Hendriks

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Wat fijn dat je mij gevonden hebt.

Mijn naam is Yolanda en ik ben heel graag bereid om een mooie Luisterkind afstemming te maken voor jou of jouw kind(je) wanneer je op zoek bent naar antwoorden of het kind(je) aan het woord wil laten.

De Luisterkind methode levert namelijk mooie resultaten, inzichten, handvatten, antwoorden én healing op. Ook kunnen er processen gekeerd worden, waardoor de “moeilijkheden” kunnen worden opgelost. Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens. Ook een bedrijf kan gehoord worden.

Je vraagt de Luisterkind afstemming altijd aan per mail. Het fijne van deze methode is dat je niet thuis hoeft te blijven of klaar te gaan zitten.

Ik stem af op het moment dat voor mij goed voelt. Ik check of het bij de ander ook goed voelt en begin het gesprek (afstemming). Ik ga eerst horen wat hij of zij zelf wil vertellen en neem dan de vragen langszij mee. Via de energie kan ik alle antwoorden bij de ander naar boven laten komen en zie ik wat we tijdens het gesprek, wanneer wenselijk, al kunnen keren. Het hele gesprek wordt op papier gezet, en per e-mail naar jou gestuurd.

Meer Luisterkindwerkers

Linda van den Wildenberg

Lotje Opdam

Monique Mollink Bosch

Nienke Bergkamp