Contact

Luisterkindwerker

Evelien Ruhe

AfstemmingenGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Voor mijn gevoel moést het gewoon zo zijn dat ik met de Luisterkind methode in aanraking kwam. Ik werkte al enige tijd als energetisch kindercoach, ik voelde veel aan, maar ik zocht naar een manier om dieper te gaan en om kinderen en hun ouders nog beter te kunnen helpen. Op twee opeenvolgende dagen begonnen twee verschillende mensen over Luisterkind én ik kon meteen starten met de opleiding omdat er een plekje vrij was gekomen. Ik heb geen moment na hoeven denken en ben begonnen.

Luisterkind heeft mij precies die verdieping gegeven die ik zocht. Kinderen vinden het vaak lastig om over hun gevoel te praten en weten op een bewust niveau de antwoorden vaak ook niet. Op een onbewust niveau, in de energie, kunnen ze echter haarfijn uitleggen wat er aan de hand is! Een Luisterkind afstemming geeft de ouders altijd direct inzichten en concrete handvatten. En er is vaak een opluchting bij het kind voelbaar, wat elke keer weer prachtig is om aan te voelen. Je kunt de meest uiteenlopende vragen stellen.

Zo maak ik afstemmingen voor kinderen die een dierbare hebben verloren en dat niet zo goed kunnen verwerken, voor kinderen met slaapproblemen, voor kinderen die onzeker zijn, of voor kinderen die veel woede uitbarstingen hebben. Wat het probleem ook is, er is áltijd een oorzaak en met de Luisterkind methode kom je vaak achter de oorzaak en kun je naar een oplossing toe werken.

Het voelt als mijn missie om steeds meer ouders bewust te maken en nog meer in verbinding te brengen met hun kinderen. Ik ben zo enthousiast over de Luisterkind methode dat ik in het najaar van 2023 trainer wordt en de opleiding tot Luisterkind werker zal gaan verzorgen in mijn praktijk in Alkmaar. Dus wees welkom om een afstemming aan te vragen of om de opleiding bij me te volgen.

Meer Luisterkindwerkers

Karin Hogevonder

Nienke Bergkamp

Jolanda van der Steenhoven

Rooka van der Poel