Contact

Luisterkindwerker

Baukje Postma

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrugOpleiding

Mijn naam is Baukje Postma, Luisterkindwerker en Trainer van de opleiding.
De helende werking van Luisterkind-afstemmingen raakt mij altijd weer. Op alle lagen; fysiek, mentaal, emotioneel en spitritueel, raakt de afstemming je aan en werken de woorden helend in de energie door. Hartverwarmend, ontroerend, diepgaand en altijd weer uniek.

“Tranen rollen er over mijn wangen… Ik heb precies ervaren wat jij hebt geschreven. Ik voel de warmte weer in mijn lijf, mijn energie stroomt weer en ik voel me oprecht ineens een stuk beter.”

“Mijn kind staat hier dolblij voor me met de Luisterkind-afstemming in de hand. Ze wil ineens graag naar school! Ze is zo blij dat ze nu weet waarom het soms helemaal niet wil en wil het juf vandaag nog laten lezen.”

Wil jij dat blokkades opgeruimd worden en dat er direct verandering plaats vindt in de situatie? Ik open mijn hart voor jou en schrijf met liefde een helende Luisterkind-afstemming voor jouzelf of je kind, je gezin of bedrijf. De complete manier van hulpverlenen levert jou precies passende en heldere inzichten, antwoorden en oplossingen. Op deze manier kun jij je hart volgen.

Stel de vragen die jou zo bezighouden als het nu gaat over gezondheid, werk, school, relatie, gezin, opvoeding, gedrag, bedrijf, overleden dierbaren of geboorte etc. Stel je open om te ontvangen. Ik luister vanuit een liefdevolle verbinding naar jong en oud, van ongeboren baby’s tot overleden dierbaren.

Hrtgroet,
Baukje – Hoor je hart – voor een bewuste basis.

Meer Luisterkindwerkers

Evelien Ruhe

Jolanda van der Steenhoven

Janneke Vink

Anja Vruggink