Contact

Luisterkindwerker

Monica Kemner - Lankreijer

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingLevensbrugOpleiding

Durf jij te luisteren? Ik inmiddels wel.

Als luisterkindwerker en -trainer luister ik met liefde naar jou en je kinderen, wanneer jullie vastlopen in het leven. Soms zitten we met ons handen in het haar en weten we niet wat we moeten doen. Het gaat niet goed met je kind en/of met jou. Het is een wisselwerking, kinderen weerspiegelen ons met hun gedrag. Ze leren ons te luisteren naar ons hart, onze eigen-wijsheid en vragen hetzelfde van ons.

Luisterkind heeft ons als gezin veel bewustwording, inzicht en concrete handvatten gegeven, die direct tot grote veranderingen hebben geleid. Wij werden ons bewust van onze eigen-wijsheid en hoever we daarmee uit verbinding waren en voor mij de start van mijn bewustwordingsproces. Een mooi avontuur, waar ik iedere dag opnieuw van geniet en parels in ontdek door echt te luisteren.

Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften, jong en oud. Dit kun je alleen ontdekken door echt te luisteren, zodat je weet wat je te doen staat en welke stappen je mag zetten. Dus niet één Luisterkind-afstemming is hetzelfde. Voor mij het bewijs waarom echt luisteren zo belangrijk is.

Dankbaar ben ik voor het vertrouwen van mijn klanten en ik bewonder ze voor hun moed. Als schipper aan het roer van je leven en zelf verantwoordelijkheid nemen om stappen te zetten, zodat jij invulling geeft aan jouw leven zoals jij dat wenst. Een Luisterkind-afstemming is daarbij je kompas en wijst de weg.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal bijdragen aan een liefdevollere wereld als we bereid zijn echt te luisteren, naar onszelf, elkaar en onze kinderen. En dat is zo ontzettend nodig in de tijd waarin we leven.

Meer Luisterkindwerkers

Jildou Fennema

Mariëtte Vissers

Yolanda Hendriks

Marjolein Nijdam