Contact

Luisterkindwerker

Ineke Dijkstra

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Antwoorden over allerlei vragen waar we in het leven tegenaan lopen liggen al in jezelf, alleen is het vaak moeilijk die te vinden, om daar zelf echt naar te luisteren. We vertrouwen niet meer op onze eigen-wijsheid, we laten het hoofd te veel het werk doen
Maar we hebben er wel last van. Buikpijn, hoofdpijn of steeds in dezelfde valkuilen stappen. Kinderen weerspiegelen dit in hun gedrag, luisteren bijvoorbeeld slecht, zijn snel boos, slapen slecht of kunnen zich niet concentreren.

Door middel van afstemmen via de Luisterkind Methode maak ik contact met je kind of met jou. Op zielsniveau ga ik in gesprek en luister naar wat je kind of jij me te vertellen heeft. Het gesprek dat wij in de energie voeren schrijf ik letterlijk op.

Het mooie is dat we hiervoor geen fysiek contact hoeven te hebben. Het contact gaat via de mail. Ik krijg de aanvraag binnen en na de aanvraag zoek ik een moment waarin ik de afstemming maak. Je kind kan lekker blijven spelen, jij kan je eigen ding blijven doen. In de energie krijg ik informatie binnen, via beelden of bepaalde gevoelens. Ik stel, in de energie, vragen en vraag net zolang door tot het plaatje duidelijk is. Soms kunnen er ter plekke dingen aangepakt worden (denk aan een onverwerkt vorig leven tot aan ongewenste entiteiten of auralifters verwijderen) en verder vraag ik door naar waar jij of je kind in het dagelijkse leven behoefte aan heeft. Zodat er duidelijke handvatten zijn om concreet mee aan de slag te gaan.

Meer Luisterkindwerkers

Anita van der Kruk

Marilyn Pouw - Lawson

Ans Hofstede

Marloes Nijland