Contact

Luisterkindwerker

Linsey de Vries

AfstemmingenGeboorteverwerkingLevensbrug

Met een open blik, nieuwsgierigheid en warmte luister ik naar jullie zoon/dochter om zo zijn/haar wijsheden, inzichten en handvatten op te schrijven. Prachtig toch? Om te lezen wat jouw kind je vertellen wil! Jullie doen het samen en dat is zo mooi!

In alle rust, veiligheid en liefde luister ik ook graag naar wie jij bent, wat jij vertellen wil, wat jij nodig hebt en waar jij naar toe wil.

Ik ben Linsey de Vries en bij mij kun je terecht voor een Luisterkind-afstemming voor jezelf of voor jouw zoon/dochter. Ook kun je een Levensbrug afstemming aanvragen. Zo kom je in contact met een overleden dierbare.
In de afgelopen jaren heb ik een bijzondere connectie ontwikkeld met mensen met een (verstandelijke) beperking. Door middel van een Luisterkind-afstemming kunnen ze stem geven aan hun behoeften en wensen, iets dat in het dagelijks leven vaak niet zo gemakkelijk gaat. Een Luisterkind-afstemming maakt onbegrepen gedrag begrijpbaar en dit komt de levenskwaliteit van de persoon met een beperking onwijs ten goede.

Als ouder of verzorger kom je zo nu en dan in de situatie terecht waarin je voor jouw zoon/dochter met een beperking een keuze moet maken, een keuze die je niet met hem/haar overleggen kunt. Door middel van een Luisterkind-afstemming kom je in contact met jouw kind én kun je deze keuze wel overleggen.
Laat je verassen door de uitkomst van een Luisterkind-afstemming, het kan jullie zo goed doen!

Meer Luisterkindwerkers

Lisanne Dragt - Simmerman

Judith Janssen

Bauke Blommers – van der Steen

Marline Schreuder