Contact

Luisterkindwerker

Pasca Nabben

AfstemmingenGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Hoi, leuk dat je even een kijkje neemt. Mijn naam is Pasca, Luisterkindwerker.

Tijdens een Luisterkind afstemming bouw ik een bruggetje van mijn hart naar jouw hart.
Ik maak in de energie contact met jou of met jouw kind. Het contact wordt gelegd van hart tot hart. Op deze manier kunnen we antwoorden naar boven halen op vragen of dilemma’s die er spelen, tevens kunnen we blokkades wegnemen. De Luisterkind methode heeft mij inzichten gegeven. Het heeft mijn leven verrijkt en na elke afstemming ben ik dankbaar dat ik deze methode kan inzetten. Om op deze manier mensen weer verder op weg te helpen. Dat zijn voor mij onbeschrijflijke geluksmomenten.

Anders dan de naam doet vermoeden is het interessant voor kinderen en voor volwassenen

* Voor kinderen
Vaak laten kinderen via gedrag zien dat er iets aan de hand is. Ze zijn juist veel drukker of juist veel stiller dan normaal. Het is dan lastig om als ouder te achterhalen wat er precies speelt. Hoe krijg je duidelijk wat de oorzaak is? Speelt er iets op school of bij de sport, waarom klikt het niet tussen de andere kinderen in het gezin of met papa of mama? Je kind is misschien nog te jong of kan eenvoudigweg niet benoemen wat er aan de hand is. In zo’n situatie kan een Luisterkind afstemming hulp bieden.

* Voor volwassenen
Er zijn momenten in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen, meer duidelijkheid en nieuw inzicht. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Je ervaart misschien onrust, lichamelijk klachten, een onbestemd gevoel, je kunt niet meer tot rust komen of je voelt je opgejaagd, je hebt sobere buien of huilbuien, je voelt je futloos of lusteloos? Misschien heb je behoefte aan nieuwe inzichten en handvatten in je thuissituatie of op het werk. In deze situaties kan een Luisterkind afstemming hulp bieden.

Meer Luisterkindwerkers

Karlista Fontijn

Monica Kemner - Lankreijer

Karin Hogevonder

Anja Vruggink