Contact

Luisterkindwerker

Rooka van der Poel

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Luisterkind heeft mijn interesse gewekt toen ik al opgeleid was als Medium en Trancehealing Therapeut, omdat het anders is. Wat er precies anders was, wist ik toen nog niet. Voor mij is het grote verschil, de manier van communicatie. Als medium werk je via Spirit en met Luisterkind is het rechtstreeks met degene waar je op afstemt. Daardoor is een afstemming veel aardser en met hele praktische antwoorden, die jij zelf geeft.

Het is voor mij de manier om rechtstreeks te kunnen communiceren met het onderbewustzijn, zodat jij vragen kunt stellen aan jezelf, je kind of je dier. Vragen waar je in vast loopt of waar je het antwoord wel een beetje weet, maar meer handvatten nodig hebt om stappen te zetten. Samen gaan we in gesprek in de energie en luister ik naar wat jij jezelf wilt vertellen en schrijf ik dat voor je op. Waar nodig wordt er direct geheeld op thema’s die naar boven komen.
Het geeft je wijsheid over wie jij bent, waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je er aan kunt doen. Een soort “handleiding” van hoe nu verder. Magische elke keer weer!

Daarnaast ben ik ook Luisterkind Trainer en leid ik mensen op als Luisterkindwerker om nog meer mensen in aanraking te laten komen met deze diepe en verhelderende manier van communicatie.

Je kunt bij mij terecht voor alle type Luisterkind afstemmingen in meerdere talen.

Meer Luisterkindwerkers

Linsey de Vries

Marjolein Agterberg

Lisanne Dragt - Simmerman

Bauke Blommers – van der Steen