Stories

Als ik zeg dat ik kan tijdreizen ben ik ineens zweverig

‘Je bent zo lekker aards, Diana! Beide voeten op de grond.’ Zeker. Als ik vertel dat ik ook kan tijdreizen, terug en vooruit kan kijken, praat met overledenen en het weer kan voorspellen… dan word ik voor anderen ineens ‘zweverig’.  Ik ben dan nog steeds Diana, dezelfde als de ‘aardse’ met haar voeten op de grond, maar dan toch ineens een tikkie anders.

Op mijn website tref je niets over het feit dat ik meer dan vaak tussen ‘hier en daar zweef’. Dagelijks praat ik met mijn overleden dierbaren, mijn spirituele begeleiders met grote namen en ook met diegenen die ik niet ken van naam of afkomst.  Het ontbreekt niet op mijn website omdat ik me er voor schaam, integendeel zelfs, maar het voegt niet zoveel toe. Luisterkind is al ongrijpbaar genoeg. Ik zou graag zien dat zoveel mogelijk mensen, die wel of niet in spiritualiteit geloven toch de kracht van Luisterkind gaan ervaren. Doe ik daar nog een forse schep ‘zweverigheid’ bovenop dan wordt het beeld nog weer anders en naar mijn gevoel de afstand ook groter.

Dat ik kan tijdreizen en het weer voorspel maakt me nog geen ander mens

Ook in het dagelijks leven vertel ik niet altijd van mijn ‘zweverige’ kant. Mensen schieten dan namelijk vaak in een andere, afstandelijkere modus. Ze denken dat ik vanaf dat moment door ze heen kan kijken en alles van ze weet. Gelukkig kan ik dat aan- en uitzetten, ik heb daar niet zo’n behoefte aan.

Ja, ik kan het weer voorspellen, per week, per seizoen en soms ook per dag. Ja, ik ervaar wat er aan energie in een ruimte is geweest, wat er nu is en wat er gaat komen. Ja, ik kan voor anderen zien wat er in de tijd aan gaat komen. Ja, ik praat met alles wat leeft. Ja, ik praat met mijn organen en ledematen. Ja, ik kan in een seconde ervaren hoe een vriend of vriendin zich nu voelt. Ja, ik praat in de energie met tig kinderen tegelijkertijd. Ja, ik pik ongelooflijk veel op.

Ja, ik kan door de tijd reizen. Ik heb door de ogen van de moeder van een vriendin gekeken toen ze in het ziekenhuis lag. Ik zag alles; waar het bed stond, de deur naar de gang, de klok… alles. Ik ben erbij geweest – in de energie – in het vliegtuig toen een vriend zich op dat moment besefte dat hij niet verder wilde met de relatie met zijn vriendin. Ik zag mijn zus op de bank met haar breiwerk, een vriendin aan de grote tafel in haar woonkamer. Ik zag een vriend de tafel dekken voor het naar bed gaan en later zijn broek niet goed gevouwen krijgen bij het naar bed gaan en ga zo maar door.

Al die ervaringen hebben me veel gebracht en geleerd. Ze brengen me nog steeds heel veel. In de tussentijd ben ik nog steeds Diana, met mijn voeten op de grond. Ik ben wie ik ben en ik doe wat ik doe.
Het is best raar dat als men zegt wat hij of zij doet voor hobby of werk, of waar hij of zij voor staat in het leven, dat daar meer dan vaak een oordeel overheen gaat. Waarom eigenlijk? Wat maakt het uit wat de ander doet?

Zweverig of met de voeten op de grond… who cares!

Ik ben Diana. Ik heb het qua energie moeilijker in grotere groepen of plekken waar veel mensen zijn, ik ben gevoelig voor de energieën, ik heb soms even mijn cocon en de natuur nodig om te resetten, mijn lichaam reageert sterk op de kosmische energieverschuivingen, ik voel enorm diep waar de ander staat en wat hij of zij nodig heeft, ik geniet iedere dag van alles wat er in de energie beweegt en ik voel exact wat de volgende stappen in mijn en andermans leven gaan worden.
Ik ben Diana. Ik ben al sinds 2004 fulltime zelfstandig ondernemer, eigenaar van Luisterkind, een soepel lopend bedrijf, ben schrijver van diverse boeken, creator van diverse bewustzijnsprogramma’s, heb een eigen uitgeverij, geef lezingen en workshops, ben trainer, motivator en inspirator.

Wat je doet maakt niet uit. Wie je bent is van belang.  Zweverig of met de voeten op de grond… who cares!

Ik heb mijn draai gevonden, maar jij ….. Hoe sta jij daarin? Voel jij je soms een buitenbeentje omdat mensen je ‘anders’ vinden? Durf je te zeggen wat je doet en waar je voor staat? Doe je wat je wilt doen? Krijg je wel eens minder fijne reacties? Hoe kijken anderen naar jouw hobby’s, je werk, jouw gedachtengoed, jouw manier van leven?

Leer de mens kennen voor wie hij of zij is en probeer zoveel mogelijk uit het oordeel te blijven.
Daar wordt de wereld een heel stuk liefdevoller van.

 

Meer Stories

Stories

Ik kan mijn voeten niet volgen

Stories

Voordat kinderen kopje onder gaan

Stories

Mensen met dementie hebben ook wensen

Reageren

4 reacties

  1. Je bent een bijzonder, mooi mens. IK heb bewondering voor je hetgeen je allemaal doet. En toch “gewoon”blijven. Lieve groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *