Contact

Luisterkindwerker

Ank van Ravenswaaij

AfstemmingenBedrijfsafstemmingenFamilieverbondGeboortebegeleidingGeboorteverwerkingKinderwensLevensbrug

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten Luisterkind afstemmingen.

Een Luisterkind afstemming is voor mij een gesprek op zielsniveau – en ja, ook een bedrijf heeft een ziel! De puurheid in zo’n gesprek treft me iedere keer weer. Als Luisterkindwerker ben ik getraind om het gesprek open in te gaan, zonder oordelen over de persoon of situatie. Juist daarom kan een gesprek zo veel opleveren.

Het gesprek gaat altijd over dat wat er op dat moment speelt en nodig is. En dat kan van alles zijn – van aanwijzingen voor ouders en verzorgers tot onuitgesproken conflicten, niet gerealiseerde hartenwensen, of trauma’s uit dit of andere leven(s). Ik vraag in het gesprek om informatie – ik ben het luisterende oor. Daarnaast nodig ik de ander ook altijd uit om vanuit zijn of haar eigen wijsheid aan te geven wat er nodig is om verbetering te brengen in de situatie. Dat levert ontspanning op, of een beslissing, of heel praktische aanwijzingen.

Voor mij is Luisterkind een liefdevolle en ook heel effectieve methode – juist omdat het gesprek zo puur en eerlijk is kan één afstemming vaak al een heleboel duidelijk maken of oplossen.

Meer Luisterkindwerkers

Hanneke Gloudemans

Inske Krus

Joy ten Hoopen

Ans Hofstede